• 0

Ovo su pet pravih razloga zašto je FDN pravi izbor za nastavak studija: Jedan će vam se posebno svideti

Ako ste stali sa studijama, a želite da ih nastavite Fakultet društvenih nauka je pravi izbor

  • 0
FDN

Foto: FDN/Saša Džambić

Zabrinuti ste jer radite i niste sigurni da ćete moći sve da postignete? Prilagodili smo školovanje tako da budete u prilici da uskladite vaše poslovne i privatne obaveze sa nastavkom studija.

PET RAZLOGA ZAŠTO JE FAKULTET DRUŠTVENIH NAUKA PRAVI IZBOR ZA NASTAVAK STUDIJA

Prilikom upisa dobijate profesora mentora koji je uvek tu za Vas tokom celog školovanja. Profesori su dostupni u prepodnevnim i popodnevnim terminima, tako da uvek možete biti u prilici da uskladite vaše obaveze i da dođete do Fakulteta kako biste imali uživo konsultacije sa profesorom. Takođe, profesori su vam stalno na raspolaganju putem mejla ili drugih vidova onlajn komunikacija. Prednost Fakulteta društvenih nauka je fleksibilnost i više mogućnosti i termina za polaganje kolokvijuma i ispita. Omogućeno je više termina za polaganje kolokvijuma i ispita u prepodnevnim i popodnevnim terminima. Pored toga, polaganje ispita je organizovano i vikendom.

FDN

Foto: FDN/Saša Džambić

Uvek dostupna savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje. Nećete morati da dolazite na predavanja jer smo kreirali platformu, na kojoj se nalazi materijal koji vam je neophodan za učenje i polaganje ispita, a kojoj možete da pristupate u bilo koje doba dana, bilo koji dan u nedelji. Savremeni uslovi studiranja u najmodernije opremljenom prostoru na Novom Beogradu. Odlična lokacija koja je povezana linijama prevoza sa svim delovima grada omogućava da jednostavno i brzo stignete do Fakulteta. Jedan od razloga koji će Vam se posebno svideti je popust koji dajemo za prelaske. Cena za prelaske iznosi samo 900 evra po godini studiranja ukoliko se plaća celokupan iznos, dok se odobrava i plaćanje na 12 mesečnih rata po 80 evra.

JEDNOSTAVNA PROCEDURA PRELASKA

Popunite prijavu putem elektronske prijave ili posetite Fakultet ili kontaktirajte putem telefona 011 77 777 00.

Pošaljite nam uverenje o položenim ispitima i naš savetnik za upis će Vas odmah informisati o mogućnostima koje imate i ispitima koji Vam se priznaju.

Fakultet društvenih nauka nudi mogućnost da posetite Fakultet, vidite prostorije i uslove za studiranje, porazgovarate sa našim savetnikom za upis o svim pitanjima koja su vezana za prelazak i studije. Termin za obilazak Fakulteta može se zakazati putem broja telefona 011 77 777 00 ili slanjem mejla na prijava@fdn.edu.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA