≫ 

Tuča lekara u Valjevskoj bolnici: Pali na pod na dečjoj hirurgiji, jednom izmereno 1,6 promila alkohola u krvi

Izvori navode da je do incidenta došlo kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., navodno ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu

  • 32
Lekar, tuča, napad na doktora, sukob pacijenta lud Foto-ilustracija: Shutterstock

U valjevskoj bolnici danas je došlo do tuče dvojice lekara. Incident se dogodio u dečjoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice. navodno su se sukobili lekari A.K. i S.Đ., a nakon verbalnog sukoba došlo je i do tuče, u kojoj su obojica lakše povređeni.

Izvori navode da je do incidenta došlo kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., navodno ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave, piše Kurir.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekunio medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici lekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Lekaru S.Đ., navodno će biti oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje. Policija je, kako saznajemo, o slučaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda iz člana 121. Krivičnog zakona za koje se preduzima privatna tužba, te da se od obojice lekara uzmu iskazi.

Video: Krvnička tuča na venčanju, mladenci bukvalno nisu znali šta ih je snašlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    21. mart 2022 | 18:16

    Ju naopako, 1,6promila alkohola a on nam leči decu. Koja će biti kazna.

  • Futer

    21. mart 2022 | 18:31

    Lepo,ko nam sve leci decu.

  • mira

    21. mart 2022 | 18:31

    To ona bolnica gde je pre nekoliko godina dečak preminuo zbog preloma ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA