≫ 

Svetlana je samohrana majka koja živi u Čačku sa bolesnim sinom: Slaviša boluje od paralize i teško se kreće

Ukoliko ima onih koji bi na neki drugi način želeli da pomognu Jekovićima pozivamo ih da se jave na mejl udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon Udruženja Čačana u Beogradu, broj 0637444801

  • 1
slaviša jeković, samohrana majka, čačak, Foto: RINA

Svetlana Jeković je samohrana majka koja živi u Čačku sa svojim teško bolesnim sinom petnaestogodišnjim Slavišom Jekovićem. Slaviša boluje od paralize, teško se kreće i to samo uz majčinu pomoć, ne govori i ima jači oblik autizma. Zbog njegovih posebnih potreba majka Svetlana mu se potpuno posvetila, pa iz tog razloga ne može da nađe stalno zaposlenje. Ono što jedva zaradi nije dovoljno da pokrije skupe troškove lečenja.

Usled pandemije Korona virusa i trenutnog Slavišinog zdravstvenog stanja otežan mu je odlazak na preglede i kontrole u Beograd. Iz tog razloga ih mora obavljati privatno u Čačku, prenosi RINA.

Lekovi i terapije su mu konstantno potrebne, kao i određena količina skupih lekova protiv epileptičkih napada koje preventivno uvek mora imati u rezervi. Nažalost, usled dugogodišnje naporne borbe za Slavišin život i njegova majka Svetlana takođe je prilično obolela, pa su i njoj potrebni lekarski pregledi.

Iz Udruženja Čačana u Beogradu pozvali su sve one koji mogu i žele da novčano pomognu malom Slaviši i njegovoj majci da novčane uplate izvrše na tekući račun Slavišine majke Svetlane:

Svetlana Jeković Tekući račun broj 340-0000032483334-08 Erste banka

Ukoliko ima onih koji bi na neki drugi način želeli da pomognu Jekovićima pozivamo ih da se jave na mejl udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon Udruženja Čačana u Beogradu, broj 0637444801.

Video: Sin Majke hrabrosti, koja ga ceo život nosi na leđima, dobio kolica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA