≫ 

Nerealni oglas: Aleksandar izdaje grobno mesto, a zbog nastalog problema izgleda da će morati još jedno

Ovo je prava priča o oglasu

  • 0
Čačanin izdaje grobno mesto Foto: RINA

Dosada su Srbi svašta izdavali, od kuće, stanova, automobila i vikendica. Ali oglas jednog Čačanina, zbunio je mnoge. Na prvi pogled činilo se kao šala, međutim, na jednom zidu našao se i natpis "izdajem grobno mesto", koji su prolaznici gledali u čudu. Iako je oglas na prvi pogled shvaćen pogrešno, vlasnik grobnog mesta Aleksandar otkrio je pravu priču oglasa.

- Ja sam imao dva grobna mesta, kada sam se razveo moja bišva supruga se odrekla njenog dela, pa sam želeo da to mesto poklonim rođacima svojim što sam i učinio, jer su sve dažbine plaćene unapred nekoliko godina, a meni nisu potrebna dva mesta jer sam sam. Iako je čačansko groblje postalo tesno, mnogi su to spojili sa nekakvim vidom pribavljenja materijalne koristi, a priča je sasvim drugačija - kazao je za RINU, Aleksandar vlasnik dva grobna mesta.

Međutim, nastao je novi problem.

Bio je siguran da će počivati na čačanskom groblju i tako podigao sebi nadgrobnu ploču, ali preko noći huligani su sve to uništili.

- Još sam živ i plaćan dažbine za udržavanje grobnog mesta, do sada sam izdvojio preko 300 hiljada dinara, i šta sam dočekao da grupa pijanaca ili huligana, ploču koju sam podigao i skupo platio, unište i da se ne zna ko je, a preduzeće koje je zaduženo za održavanje i čuvanje se od toga ograđuje a sve uredno naplaćuju. Razočaran sam i jedino što mi preostaje da dignem ruke od svega i sebi obezbedim grobno mesto u Dragačevu gde je nepristupačno za huligane i pijanice i gde ću moći sa mirom počivati - zaključio je Aleksandar.

Video: Milan je pre šest godina na ženinu nadgrobnu ploču uklesao vaginu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA