≫ 

Nišlije odlučile da partijaju u autobusu, divljali i pravili haos: Pred policijom su izašli mirni kao bubice

Kako saznajemo, nije bilo nikakvih incidenata koji bi zahtevali podnošenje prekršajnih prijava po Zakonu o javnom redu i miru

  • 15

Tridesetak tinejdžera, koji su sinoć bili na žurci u Niškoj Banji, slavlje su nastavili u autobusu gradskog saobraćaja, a kako je njihovo ponašanje izmaklo kontroli, vozač je upomoć pozvao policiju.

Autobus je snage reda sačekao na autobuskom stajalištu na Trošarini, a mlade Nišlije koje su se do tada oglušavale o molbe vozača da se smire i da izađu, poslušale su ga tek kada su se pojavili policijski službenici.

- Tinejdžeri, od kojih su neki bili pod dejstvom alkohola, skakali su po autobusu i vikali su, iako ih je vozač molio da se smire. Nakon uzaludnih apela, pozvao je dispečera gradskog saobraćaja koji je alarmirao policiju. Po dolasku patrole, mlade Nišlije su napustile vozilo - navode naši izvori upoznati sa ovim događajem.

Kako saznajemo, nije bilo nikakvih incidenata koji bi zahtevali podnošenje prekršajnih prijava po Zakonu o javnom redu i miru.

Mada su se pojavile informacije da se radi o tinejdžerima koji su i ranije uznemiravali stanovnike ovog dela Niša, nadležni organi to nisu potvrdili.

Video: Autobus prešao ženi preko nogu na stajalištu: Sa prelomom odvezena u bolnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    27. mart 2022 | 15:09

    То што су из аутобуса изашли мирни као бубице, није разлог да их органи реда не преусмере на реанимацију. На силу се одговара НЕСРАЗМЕРНО већом силом, ту је тајна успеха једног ЗДРАВОГ васпитања омладине !

  • Pik

    27. mart 2022 | 15:28

    Pendrek je iz raja izasao, dzaba sadasnji policajci nose onolike pendreke kad ne smeju da ih upotrebe. Oni Titovi pendreci jesu bili kraci, al dobro vaspitavali

  • Primitivizam porodica dotičnih balavca

    27. mart 2022 | 15:02

    Za početak nesavesne roditelje po 100000 u dobrotvorne svrhe, ad već nema ZOO vrt za takve balave neardetalcace!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA