≫ 

Potresna scena nakon požara u kući u Leskovcu: Mladić ostao bez oca, luta gradom u potrazi za hranom i odećom

U niskoj kući sa nekoliko prostorija bez nameštaja i u potpuno nehumanim uslovima, živi sam mladići kome je potrebna zdravstvena pomoć

  • 0
Požar, Leskovac Foto: Jugmedia.rs

U oronuloj kući u Vlajkovoj ulici u Leskovcu pored fabrike noćas je oko ponoći izbio požar u kome je izgoreo deo krova. Povređenih nema, a uviđaj je i dalje u toku, rečeno je iz Policijske uprave Leskovac, a prenosi Jugmedia.rs.

U niskoj kući sa nekoliko prostorija bez nameštaja i u potpuno nehumanim uslovima, živi sam mladić koji ima tridesetak godina i kome je, prema rečima komšija, potrebna zdravstvena pomoć.

- On ide gradom u potrazi za hranom i garderobom. Prednji deo kuće je počeo da pada sam od sebe. Pre 2-3 godine je ostao bez oca i sad je potpuno sam - kaže ona.

Ono što smo mogli da vidimo kada smo posetili ovo mesto jeste da su kuća i dvorište pretvoreni u deponiju, a u vazduhu se i dalje osećao miris paljevine. Takođe, primetili smo da su izgorela vrata, kao i predmeti koji su se nalazili unutra – drvene daske, kutije, kese i flaše.

Druge prostorije, u kojima nije bilo vatrene stihije, pune su kesama garderobe, patika, džakovima, drvenim gajbicama, kao i crepovima koji su pali prilikom urušavanja krova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA