≫ 

Saznajemo: U nesreći u Crnoj Gori slupan autobus sa studentima medicine iz Srbije, otkrivamo gde su sada

Studenti su, kako saznajemo, krenuli na Medicinijadu u Budvu

  • 5
Tunel , Crna Gora, Autobus Printskrin: Instastreetview, Profimedia/Alamy/Sergio Azenha / Alamy

U autobusu čačanskih registarskih oznaka koji je danas udario u zidove tunela na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici, bili su studenti medicine iz Kosovske Mitrovice koji su krenuli na Medicinijadu, saznaje Telegraf.rs.

- Čuli smo se sa kolegama. Sve je u redu. Autobus je pretrpeo neka materijalna oštećenja, ali studenti su dobro. Drugi autobus je došao i oni su već na putu za Budvu - kaže za Telegraf Ivan Virijević, student prorektor Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici.

Reč je kako kaže o sportsko-edukativnim igrama koje se tradicionalno održavaju.

Prema podacima Uprave policije, nezgoda se dogodila u tunelu 34 kada je autobus, čačanskih registarskih oznaka, najverovatnije zakačio u zidove tunela. Na autobusu su polomljeni prozori.

"Vijestima" je rečeno da su lekarske ekipe Hitne pomoći iz Kolašina stigle na mesto nezgode, a prema prvim pregledima veruje se da su putnici prošli sa lakšim povredama.

Saobraćaj u oba pravca je zbog uviđaja pola sata bio u prekidu, nakon čega su policijske patrole odlučile da naizmenično propuštaju vozače automobila.

Video: Povređeno 17 ljudi u prevrtanju autobusa kod Kruševca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA