≫ 

Koliko abortusa se izvrši godišnje u Srbiji i u kom okrugu najviše? Žene najčešće abortiraju treće dete

 ≫ 

Najveći broj medicinskih pobačaja bio je u Nišavskom okrugu - 1.181, zatim u Jablaničkom - 522, pa u Zlatiborskom okrugu - 391. Najmanje je bilo u Topličkom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika malinar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lilly

    10. mart 2023 | 14:28

    Najvise abortiraju zene koje vec imaju decu i abortus tretiraju kao kontracepciju. One jednostavno NE ZELE jos dece, i njihovi abortusi se ne bi u slucaju zabrane zavrsili rodjenjem deteta vec ilegalnim abortusima. Ili kod pametnijih/srecnijih, bi se na vreme koristila zastita, pa do trudnoce ne bi ni doslo. Samo ljudi koji imaju IQ sobne temperature mogu da misle da bi zabrana povecala prirodni prirastaj.

  • GORAN.

    10. maj 2022 | 09:02

    Život je DAR BOŽIJI KOJI DARUJE RODITELjE DECOM - NOVIM ŽIVOTOM , KAO PLOD UZAJAMNE LjUBAVI RODITELjA I BOŽIJE LjUBAVI PREMA ČOVEKU,to nam ne sleduje po zaslugama ili pravu,to je DAR. Jel često ljubav čoveka prema BOGU kao svom tvorcu i darodavcu svih dobara nije uzvraćena, kako se odnosimo prema daru koji nam se daruje govori kakav je lični odnos čoveka sa BOGOM a i sobom samim. Da nije trebalo da se rodi nikad se nebi ni začelo u majčinoj materici, BLAGOSLOV JE BOŽIJI NOVI ŽIVOT kolko majki nemogu da imaju decu i sve bi dale da osete osećaj materinstva. Svet iskrivljenih vrednosti gde se gaze BOŽIJI zakoni a ljudci proglašavaju važećim. Ubijanje, čedomorstvo sopstvene dece čovek je ozakonio pod raznim izgovorima samoopravdanja, prkos i samo prkos umesto pokajanja. Kako radimo dobro prolazimo i kao narod i pojedinci a čudimo se kada nas snađu nevolje još se pitamo a što mene ili nas. Otpadija, odstupništvo nezaslužujemo da se nazovemo HRIŠĆANIMA.

  • Праведник

    10. maj 2022 | 07:08

    Искрено, велика је храброст жена из ове статистике, јер су абортусе радиле у државним болницама, где ти стружу материцу као у средњем веку. Приватно се то ради многи цивилизованије и физички безболније. Слажем се да после треба времена и за психу. Разлози су разнолики, али ми се чини да финансијски преовладава у економском тигру....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA