Probali smo čuvenu šljivovicu u selu Šljivovica: Ljubazni domaćin pokazao nam je mesto gde se dešava "magija"

Ekipa Telegrafa boravila je u selu koje je nadaleko poznato po popularnom piću

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Марко

    19. maj 2022 | 20:31

    Зар није најбоља шљивовица у општини шљиве? У Блацу

  • Kajne

    19. maj 2022 | 18:55

    Sa kazanom sa slika se ne moze peci dobra rakija. Kazan je amaterski ko zna sta se tu kuva i pije. Tabarka mora biti visa i veza kazana sa tabarkom mora biti pod ostrim uglom a ne kao na ovom ravno sve. Kapa kazan je losa. Danas svako izgleda pece rakiju i vice moja je najbolja. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA