≫ 

Dojava o postavljenim bombama u više osnovnih škola u Srbiji: Na udaru Niš, Ruma, Inđija, Novi Sad...

Roditelji su obavešteni da ne vode decu u školu

  • 17
Bomba, onovna Škola Gavrilo Princip Foto: Nikola Anđić

Danas je u Rumi stigla dojava o postavljenoj bombi u sve četiri osnovne škole, a isto se desilo i u školama u Novom Sadu, Inđiji, Nišu, Vrbasu, Staroj Pazovi...  

Naime, roditeljima u Rumi je od učitelja i nastavnika stigla upozoravajuća poruka da ne šalju decu u školu. Roditeljima je ova poruka stigla pola sata pred prepodnevnu nastavu.

Kao nam javljaju, policija je već ispred škole.

U PU Sremska Mitrovica kažu za Telegraf.rs da je policija na terenu i da se proveravaju sve dojave. Deca su evakuisana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

Čitaoci nam javljaju da je dojava stigla i u OŠ “Vuk Karadžić” u Novom Bračinu u Ražnju.

RTV Stara Pazova javlja da je zbog dojave o bombi  većina škola u toj Opštini bez nastave. Kako navode na mejl adrese većine obrazovnih ustanova rano jutros stiglo je upozorenje da je u objektima postavljena bomba.

Škole su preduzele sve potrebne mere bezbednosti. Pripadnici policije proveravaju škole.

Učenici i zaposleni nisu startovali sa časovima u prepodnevnoj smeni. Roditelji su obavešteni da decu ne šalju u školu do daljnjeg, potvrdili su direktori nekoliko osnovnih škola.

Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje, mailove su dobile škole na široj teritoriji Srema.

Kako javlja 192.rs dojava je stigla i u novosadsku školu "Duško Radović", i u školu "Petar Kočić" u Inđiji, a Novosti javljaju da je ista situacija i u školi "Miroslav Antić" u Nišu.

Na školski mejl je stigla jeziva poruka:

- Na teritoriju škole podmetnuto mnogo bombi. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugog, svega stvarno živog. Evolve! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mesto u ovom svetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo da bude, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucione greške, đubre koje treba uništiti - napisano je u poruci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirela

    20. maj 2022 | 07:51

    I u staroj pazovi takodje dojava za bombu deca se vracaju kuci

  • Nis

    20. maj 2022 | 08:43

    Da ste pametni pa da regrutujete sve one free lensere,klince hakere da vam pomognu da sprečite širenje panike,da podignete bezbednost na viši nivo.Eto,hteli ste da uzimate porez.Sad bi da obučavate pešadiju u eri interneta.

  • JACA 🍀

    20. maj 2022 | 08:31

    Skotovi monstruozni pokazuju svoje pravo lice, žele da slome naš zdrav razum, samostalnost, pravednost, slobodarski duh.. Neće slomiti srpski narod, prošli smo i gore stvari.. Zar da se pokorimo ovim zlikovcima, koji koriste nacističke metode?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA