≫ 

Pazarac mislio da je snimio neobičnu zmiju, mačak je prepolovio, a onda je shvatio da je "oživela"

Sutradan ga je zatekao - bez repa

  • 0

U okolini Novi Pazara usnimljen je beznogi gušter, nalik na zmiju. Našao se u cvećnjaku jednog Suada. U dvorištu kuće na selu živi nekoliko mačaka i pasa, pa je imao tu nesreću da ih upozna.

Mladi gazda Suad, sutradan ga je zatekao - bez repa. Napravio je snimak koji je podelio na društvenim mrežama, sam začuđen time što je živ.

Utom se u više od 60 komentara mnogo poznavalaca javilo da kaže da je reč o slepiću. Tu se pokrenula i rasprava o tome da li je moguće da se rep regeneriše, uz nekoliko napomena - bezopasan je i istrebljuje zmije.

- Uveče 21. maja oko 22 sata sam primetio u cvećnjaku nešto kao zmija i bio sam ubeđen da je jedna vrsta zmije dok nisam objavio na grupi gde su me tu razuverili. Dužine je bio oko 30cm.

Mačak kog imam se igrao sa njim i on ga prepolovio, pomislio sam to je to, da je mrtav, ali ujutru sam video da je živ i da normalno funkcioniše bez repa - prokomentarisao je Suad za Telegraf.rs dodajući da ga više nije video.

Sa ovim dilemama i krenuo je po odgovore. U jednoj grupi objavio snimak i pitanje - zna li neko koja je ovo vrsta zmije? U nastavku je dodao da ju je "mačak prepolovio, a ona i dalje živa i netaknuta".

Ispostavilo se, kao što smo napisali, da nije reč o zmiji, već o slepiću, kao i da je to što prepolovljen živi upravo njegova specifičnost.

Video: Užičanin lovi 2 poskoka u isto vreme: Ovo su saveti zmijolovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA