≫ 

Šapčanin zverski šutirao svoje pse, pa zapretio prolaznicama: "Hoćete da pustim kera na vas"

Na potresnom snimku se vidi muškarac koji ulicom šeta dva psa i u jednom momentu on počinje agresivno da ih tuče i šutira

  • 21
Nasilje nad zivotinjama Foto: Shutterstock

Uznemirujući snimak muškarca iz Šapca koji šutira i tuče pse, za koje se pretpostavlja da su u njegovom vlasništvu, je osvanuo na društvenim mrežama i razbesneo javnost.

Naime, na potresnom snimku se vidi muškarac koji ulicom šeta dva psa i u jednom momentu on počinje da ih tuče i šutira. U istom trenutku čuju se ženski glasovi koji ga opominju i pokušavaju da mu skrenu pažnju.

- Alo bre, šta radiš to? - povikale su devojke, na šta nasilnik nije odreagovao već je ponovo krvnički šutnuo psa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Šabačke Vesti (@vestisabac)

Nakon toga, jedna ženska osoba ga je glasno opsovala uz povik da prestane da tuče psa, na šta je muškarac zapretio da će iste pustiti na njih.

Kako su vestisabac objavile na svom Instagram profilu, čovek je već viđen nekoliko puta proteklih godina kako maltretira svoje pse. Žene na ulici koje su bile u momentu tu počele su da se viču na njega, a on je počeo da ih psuje i zapretio im je kako će na njih pustiti pse.

Nakon ovog snimka oglasilo se udruženje Levijatan i ubrzo je objavljen snimak na njihovom instagram profilu na kom se muškarac koji je tukao životinje izvinjava za agresivno ponašanje.

Video: Čovek tuče psa u centru Beograda: Komšije ga oterale preteći da će pozvati policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzesika

    20. jun 2022 | 11:59

    Kako li je tek agresivan kada ga niko ne vidi....trebalo bi ga dobro isutira i izbubecati, da na svojoj kozi oseti kako je to.

  • Ors

    20. jun 2022 | 11:45

    Uhh bi vlasnika provuko kroz šake malo bi se igrali MMA ufff

  • nima

    20. jun 2022 | 12:03

    Vratiće mu oni polako. Pas nikad ne zaboravlja. Ali pre svega ovaj ludak nije za životinje i to tako plemenite. On je životinja a psi su ličnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA