≫ 

Saznajemo: Životno ugrožena devojčica koju je udarila struja na vagonu, opekotinama zahvaćeno 35 odsto kože

Devojčica je sinoć iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici odmah prebačena u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

  • 4
Devojka hoda po šinama Foto-ilustracija: Pixabay

Devojčica od 13 godina, koju je juče udarila struja kada se popela na vagon u Rumi, životno je  ugrožena, rečeno je za Telegraf.rs u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Kako nam je rečeno, opekotinama je zahvaćeno 35 odsto kože.

- Devojčica je u teškom opštem stanju, životno ugrožena, s obzirom na to da se radi o opekotinama koje zahvataju 35 odsto kože - kažu za Telegraf.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

A. S. (13) je sa drugaricom prelazila prugu na nedozvoljenom mestu, peko koloseka na stanici Ruma. Tada se ona popela na vagon, i došlo je do strujnog udara.

Devojčica je hitno prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Kako su nam rekli u toj zdravstvenoj ustanovi, odmah joj je urađena dijagnostika, nakon čega je upućena za Novi Sad. 

- Konstatovan joj je visok stepen opekotina i ona je odmah prebačena uz pratnju anesteziologa, u Urgentnu dečju hirurgiju - rečeno nam je u OB Sremska Mitrovica, u koju je devojčica dovezena u ponedeljak oko 19 časova.

Kako je juče saopštila Infrastruktura Železnice Srbije, do nesreće je došlo na sedmom koloseku stanice. Na mesto nesreće u najkraćem roku izašle su hitna pomoć i policija.

Video: Džip Žandarmerije se zakucao u trafiku da bi izbegao sudar s BMW-om: 3 povređeno na Savskom vencu

(Telegraf.rs)  

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA