Ne znam da li sam napadnut, udaren ili me oborio auto: Misterija incidenta u kom je povređen kikindski lekar

Kobne večeri je bio na godišnjici mature, srdačno se pozdravio sa ostalim gostima i uputio kući, ali je svratio još u dva lokala

  • 3
Povreda glave zavijena glava Foto-ilustraciaja: Shutterstock

Specijalizant ginekologije kikindske bolnice, dr Stevan Krnić (34) operisan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Nakon operacije se oseća bolno, ali i potišteno. I kao pacijent, i kao lekar. Naglašava da ne zna pod kojim je okolnostima zadobio teške telesne povrede, navodi Gradski online.

Prethodno je, u ovu ustanovu prevezen u nedelju tokom prepodnevnih časova iz kikindske bolnice.

Kaže da je kobne večeri bio na godišnjici mature. Srdačno se, kako kaže, pozdravio sa ostalim gostima i uputio kući, ali je svratio još u dva lokala:

- Odatle sam pešice krenuo prema kući. Sledeće čega se sećam jeste da sam se probudio u našoj bolnici. Tu je bila i policija, ali iskreno, valjda zbog šoka, nisam previše sarađivao sa njima. Nisam pri sebi imao sako, novčanik i telefon. Levi kuk, ali i leva strana glave i lica su me strašno boleli. U tom šoku, samo sam hteo da odem kući. Nisam ni bio svestan kakve sam povrede zadobio. Tek kad sam kod kuće odspavao i kad sam osetio bolove, ponovo sam se vratio u bolnicu. Urađen mi je skener glave. Ustanovljen je prelom jabučne kosti - kaže.

Sanitetskim vozilom prebačen je u KCV, na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, gde je danas i operisan.

- Profesor koji me je operisao, nije još rekao koliko ću se zadržati na bolničkom lečenju – kaže dr Krnić i nastavlja: - Ne znam da li me je neko napao, udario ciglom, ili me je, možda, udario automobil. Naknadno sam saznao da sam pronađen u lokvi krvi u Ulici Dimitrija Tucovića, ispred kućnog broja 13. Stanujem nedaleko odatle, u Dimitrija Tucovića 41. Na mestu gde sam pronađen, moja majka je u nedelju, pronašla deo mog polomljenog zuba.

- I oko mi je povređeno. Vidim duple slike. Pripremao sam u Kikindi od 25. maja ispite, ali sad ne znam kad ću nastaviti. Želeo sam što pre da završim specijalizaciju i počnem da radim. Nadam se da će ovaj događaj rasvetliti, da ću uspeti da naplatim štetu i pokrijem troškove lečenja. Mislim da i ovaj događaj potvrđuje da lekari treba da dobiju neku vrstu imuniteta - poručuje dr Krnić.

Potvrđuje i da se dugo bavio boksom i da bi se branio, ukoliko bi ga neko napao. Kaže i da bi ga u tom slučaju bolele ruke:

- Bavio sam se boksom, znao i da se potučem. Ili je to bio jedan udarac, nakon čega sam pretučen, ili me je udario automobil. Zaista se ničeg ne sećam - priznaje dr Krnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. jun 2022 | 23:22

    Malo se drogiro

  • Гаргамел

    28. jun 2022 | 23:37

    Као што написах јуче, доктора је кроз шаке пропустио отац неке малолетнице коју је овај гинеколог хтео прегледати ван ординације. Познавајући правни систем у Србији отац је узео правду у своје руке а доктору је најпаметније да ћути.

  • Sale

    28. jun 2022 | 23:38

    Tukli ga prosjaci sa štakama..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA