Neverovatna scena iz Bora: "Audijem" divljao u punoj brzini, prešao preko trotoara po kojem su išli ljudi

Samo pukom srećom izbegnuta je nesreća

  • 0
Divljačka vožnja, Bor Printscreen: Twitter/mristic71

Snimak divljanja vozača iz Bora, razbesneo je korisnike društvenih mreža. Naime, dok su po pešačkoj stazi pored puta šetale dve žene, njima je iza leđa velikom brzinom dolazio automobil marke "audi", koji je sa desne strane, po pešačkoj stazi, preticao drugo vozilo.

Kako se navodi u opisu snimka, sve se dogodilo na deonici puta kod naselja Bor 2. nesavesni vozač je velikom brzinom "divljao" po putu, a u jednom trenutku, počeo je da zaobilazi automobil koji se nalazio ispred njega, i to sa desne strane, preko pešačke staze. Samo pukom srećom, izbegnuta je nesreća.

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, osim opasne situacije, u kojoj, na sreću niko nije stradao, čuje se i glas osobe koja je snimila divljanje, a koja je u okviru snimka napisala da bi "polaganje trebalo da košta 5.000 evra".

"On nije nornalan, definitivno nije normalan. Ja ti garantujem da je ovo gore nego da je skočio padobranom bez padobrana. Znači, nije normalan", rekao je šokirani muškarac.

Za sada nije poznato kada je snimak tačno nastao, te ni da li je vozač u međuvremenu, identifikovan od strane policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA