Đaci jedne gimnazije iz unutrašnjosti su najbolje uradili prijemni na medicini: Dekan čestitao direktoru

U pitanju je navodno zvanično pismo dekana Medicinskog fakulteta

  • 11
Užička gimnazija Dopis dekana Medicinskog fakulteta Printskrin: Youtube/Televizija 5 Uzice/Twitter/ŽekiloŽex

Prof. dr Lazar Davidović, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu uputio je dopis direktoru Užičke gimnazije Vukadinu Simoviću u kom ga obaveštava da su đaci ove gimnazije ostvarili najbolji uspeh na ovogodišnjem prijemnom ispitu. Kako se navodi na Tviteru, u pitanju je navodno zvanično pismo dekana Medicinskog fakulteta.

"Poštovani gospodine Simoviću, upravo se završio prijemni ispit na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam da su đaci Užičke gimnazije ostvarili najbolji uspeh na prijemnom ispitu u ovoj školskoj godini, što se može videti i u dole priloženoj tabeli".

"Upućujemo Vama i kolektivu Gimnazije najiskrenije čestitke i želimo mnogo uspeha u daljem radu".

Kako se vidi iz tabele, broj kandidata iz Užičke gimnazije koji je polagao ispit je 16, a procenat kandidata koji su položili prijemni je 93,75%.

Medicinska škola u Kraljevu je imala devet kandidata, a procenat onih koji su položili je 88,89, Trća beogradska gimanzija je imala 35 kandidata, a položilo je 85,71%.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    10. jul 2022 | 00:18

    Nekako sa nekom sumnjom se dozira ova vest. Čemu to? Deca su pokazala znanje i dekan je čestitao direktoru gimnazije u Užucu čiju su učenici bili najbolji, ništa sporno. Nisu beogradska deca najpametnija. Svaka čast deci na pistignutim rezultatima. Pritom, ja nisam iz Užica, ja sam sa juga Srbije.

  • Realno

    10. jul 2022 | 09:04

    Deca iz unutrasnjosti su vise namucena,napacena u odnosu na beogradsku decu kojima se sve servira na tacni.Da me ne shvatite pogresno,ali deca iz unutrasnjosti pogotovo deca sa sela , moraju na njivu da rade a moraju i da uce.Pa pogledajte nase najbolje doktore u Bg skoro svi su iz unutrasnjosti.To je borba za opstanak jer znaju, da im je ucenje jedini spas tj beg od teskog zivota.

  • V. Veriga

    10. jul 2022 | 06:50

    Леп гест декана Медицинског факултета и лепо признање за колектив Ужичке гимназије на челу са дирекрором. То је прави показатељ успешности у једне гимназије у образовању и васпитању наше деце. Све честитке бруцошима и њихивим бившим и будућим професорима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA