≫ 

Ovako je odgovorila klinika o tretmanu kiropraktičara nakon kog je preminuo čovek: "Moramo da proverimo"

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas obavešteno o celom događaju

  • 25
Bolnica, pacijent, bolnički krevet Foto: Shutterstock

Vest da je muškarac Milan Đ. (58) preminuo nakon tretmana kod kiropraktičara u privatnoj klinici “Balans medika” u Beogradu, zgrozila je Srbiju. On je, kako je dostavljeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, otišao kod kiropraktičara da namesti prvi vratni pršljen (atlas), ali je nakon tretmana ostao nepokretan i prevezen je na Institut za ortopediju Banjica, gde je 9. jula preminuo.

Na Klinici "Balans medika" Telegrafu je poručeno da ih "novinari zovu ceo dan i da će se o slučaju oglasiti najkasnije sutra".

- Ceo dan nam zvone telefoni. Moramo prvo da proverimo o čemu se radi, a onda ćemo se oglasiti, danas ili sutra - poručili su.

Podsetimo, Milan Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.

Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Milan Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju. Po prijemu izveštaja o obdukciji Više javno tužilaštvo će proceniti ima li elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti.

Video: Kiropraktičar lomi vrat i leđa Americi a oni zapanjeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    11. jul 2022 | 16:36

    Sta da provere? Kao da se slucaj desio negde u Zimbabveu,pa proveravaju a ne u njihovoj klinici.

  • paya

    11. jul 2022 | 17:19

    Sad ce ispadne imao pratece bolesti, koronu, majmunske boginje i virus zapadnog nila pa je zbog toga doslo do komplikacija, samo u srbiji

  • ја

    11. jul 2022 | 16:49

    Добијају се лиценце за рад површно и без провере.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA