≫ 

Dete ukralo bicikl ispred dvorane u Novom Pazaru i na njemu se odvezlo: Ustanova objavila snimak

Upozoravamo sugrađane da vežu svoje bicikle kako bi se sprečile ovakve ili slične situacije, apeluju iz Ustanove za sport - Novi Pazar

  • 6

Ispred dvorane Pendik u Novom Pazaru ukraden je bicikl, a ova ustanova objavila je snimak na kojem se vidi da je krađu počinilo dete.

- Bicikl je, kako saznajemo, u vlasništvu jednog od korisnika Rekreacionog centra - navodi se u saopštenju Ustanove za sport - Novi Pazar.

Oni dalje navode da su nadzorne kamere jasno zabeležile da se radi o detetu koje je sa parkirališta ukralo bicikl i otišlo u pravcu sportskih terena.

- Upozoravamo sugrađane da vežu svoje bicikle kako bi se sprečile ovakve ili slične situacije. Podsećamo da je prosjačenje veliki problem na ulicama Novog Pazara i apelujemo na nadležne da se što pre stane na put organizovanom prosjačenju u našem gradu - poručuju na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    12. jul 2022 | 16:48

    Izgleda da se taman vratio sa mora, bas je pocrneo

  • Boško

    12. jul 2022 | 20:30

    Od koga je naučio nego od roditelja.

  • zokz

    12. jul 2022 | 18:26

    Kad sam bio klinac retko su se zaključavali bicikli,sednem na prvi naslonjen na drvo ili banderu pa do centra u povratku neki švaleraš parkirao biciklo u haustoru u mraku ja naletim na njega uzjašim pa parkiran u jarku pre kuće a nikad nisam krao i to ne odobravam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA