Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Slovenski Ratnik

    28. avgust 2022 | 19:07

    Od projekta "OPEN BALKAN", Srbija, nista dobrog imati nece, jer nece Srbi da idu u Albaniju, Makedoniju i Bosnu da kupuju stanove, ili da rade...u ove 3 drzavice koje su vec deo tzv. "VELIKE ALBANIJE" A, svi znamo kako je, generalno prošla saradnja sa Albancima. Prvi put još u doba u Rimske republikekada kada Albanase dovodi Sicilijanski grof Manijak, koji je krenuo u pohod na Vizantiju...iz prethodnih njegovih pohoda na zemlje oko Kaspijskog jezera porobio je nomadska plemena koja su mu obezbedjivala hranu za njegovu vojsku... nakon toga, ostaju na Srpskoj zemlji, tamo kod Srpskog Skadra, jer nisu mogli se vrate... Drugi put, 45.god kada to, jedno Albanasko pleme "šiptari", bezi iz Albanije, zbog njihovih plemenskih sugoba...Srbija ih prima kao izbeglice i dozvoljava da naprave dom i to na svetoj Srpskoj zemlji KiM... Dakle, Srbii pomazu Albanasima, njihovim dedovima da naprave dom, ovog puta na Srpskoj svetijoj zemlji Kosovu i Metohiji....a za uzvrat, svi znamo kako kasnije iskazuju zahvalnost Srbiji i Srbima. BUDJNENJE NARODE!!!

  • ČAST-VERA-NADA

    28. avgust 2022 | 18:41

    Otkazivanje parede je kršenje ustava...? Ma, kog to ustava, čijeg ustava i ko je uopšte pisao taj i takav ustav..? Postoji i nešto sto se zove Božanski zakoni, ili prirodni zakaon...mnogi nemački filozofi i idealsti su govorili o tome... zapravo to je najvalidniji zakon. Svaki "NORMALAN" čovek u sebi ima nepogrešiv osećaj za dobro i loše i loše, kao i onu neobuzdanu težnju bude deo one sile koja večito stremi dobru... Jednostavno je stvoren takav, "po liku Božijem"..., osim kada ga kao npr. u ovom slučaju, vrazji sistem usmerava, zapravo prisiljava drugačije...!!! Paradiranje polugolih i golih ljudi po gradu... i eksplicitno nametanje pravila ponašanja od strane neke upitne manjine.... je pogrešno prema svim Bozjim i ovozemaljskim zakonima. U najmanju ruku je to remećenje javnog reda i mira i prema gore spomenutom ustavu. Pitanje samo ko i kako sprovodi zakon..

  • čiča

    28. avgust 2022 | 13:22

    ako hoce da setaju neka im,ali bez policije da ih cuva.neka bude sta bude.posle neke stete neka se nezale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA