Snajka prišla svekrvi na veselju, opalila joj šamar i polila vinom: Skandal u Priboju, marica razvozila goste

Dve marice su razvozile razjarene goste

  • 38
priboj, tuca Foto: RINA

Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu pretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu videlo se kada je otac deteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

"Tu su međuljdski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su videli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe napao majku", prepričavaju za RINU Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći, prenosi RINA.

"Dve marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povreda jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se", kaže izvor upućen u situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    10. septembar 2022 | 11:43

    Nekad su majka i otac poštovani sad samo mladima daj kuću,kola pare i dušu da mogu uzeli bi roditeljima a sinovi obične djevojčice sve kako žena kaže . Dići ruku na roditelja misli li ta sjnajka na kaznu onog od gore, sve se vraća. Ako nije žena bila nešto u pravu treba sin da joj lepo kaže a ne da tuče roditelja mu žena možda i njega bije.

  • Jasna

    10. septembar 2022 | 11:36

    Au, svasta, kod nas ni veselje ne moze da prodje kako treba. Treba cutati dok odu gosti pa posle raspravljajte sta imate.

  • A. P

    10. septembar 2022 | 11:31

    Usla mrznja u pojedinim porodicama, verovatno zbag abrovizije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA