≫ 

Baka Rajnu niko nije video od ponedeljka: Napolju je sve hladnije, a ona slabo pokretna

Komšije su pretražile teren u prečniku oko kilometar oko njene kuće, a onda i celo selo, nema joj ni traga

  • 0

Potraga za Rajnom Janićijević (88) iz sela Bunar kod Jagodine koja traje od srede, za sada je bezuspešna. I policija i meštani ovog sela traže staricu koja je poslednji put viđena u ponedeljak, ali su komšije slučaj prijavile tek u sredu, navodi Infocentrala.

Prema navodima meštana, Rajna je navodno bila žrtva nasilja u porodici, ali s obzirom da nema bližu porodicu, niko to nije mogao da potvrdi osim komšija.

- Pričala je da je muž tuče, išla je nekad s masnicom na oku. Žalila se. Niko to u selu nije prijavio niti iko želi da se meša. Oni nemaju dece, pa da je deca zaštite. Viđamo muža po selu, smeje se, kaže da će naći novu ženu, ali to je šala. Svi smo uplašeni i zabrinuti - priča meštanka Bunara.

Kako nam je juče objasnio Rajnin dalji komšija, baka ima oko 80 godina i slabo je pokretna.

Prema njegovim rečima, baka je stara i slabo se kreće. Najviše što je mogla da hoda jeste do prodavnice koja je na oko 500 metara. Nestala je u ponedeljak veče ili utorak ujutru. Komšije su pretražile teren u prečniku oko kilometar oko njene kuće, a onda i celo selo, nema joj ni traga.

Komšija navodi kako su Rajna i njen suprug živeli sami u selu, bez dece, te da od rodbine baka ima samo sestričine u susednom selu. Pitali su, kaže i njenog muža, da li možda zna gde je baka nestala, ali on nije ništa konkretno rekao, pošto je i sam u godinama i nerazgovetno priča.

Ako imate informaciju u vezi sa njenim nestankom, prijavite policiji na 192.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA