≫ 

Tata je bodrio sina nasilnika, a onda su njegovo dete pretukli: U Srbiji se ovako "rešava" vršnjačko nasilje

 ≫ 

Jedan roditelj ispričao je kako se tata nasilnog učenika opametio tek kada je i njegov sin doživeo isto

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lucifer
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gundjalica

    04. oktobar 2022 | 19:43

    Na žalost, imam samo jedno dete. Iako je tako, iz petnih žila smo se trudili da bude vaspitan i kulturan. Kada je posao u vrtic, stvari smo postavili vrlo jasno : ne sme ni u kom slučaju da se podsmeva nikome ni zbog čega, pogotovo zbog, recimo, naočara, gojaznosti, siromaštva, itd. Ne sme nikoga da vređa, nikome da otima i nikoga da udari. Objasnila sam mu da sva deca imaju ista prava i da su svi oni isti pod kapom nebeskom, da ce vremenom da se iskristališe, pa će tu biti i dece sa kojima ce se lepo slagati, ali i dece koja mu se mozda nece dopadati. Ipak, rekla sam, sa svima budi fin. I tako, prolazili su dani... Jedne večeri, kupam dete, a na glavi pozamašna čvoruga. Jedva izvučem da je to nastalo od udarca velikom drvenom kockom, jer, naravno, ne treba biti cinkaroš. Pitala sam ga zašto se nije branio, slegnuo je ramenima, u fazonu rekla si da budem dobar. Tada je doslo vreme za novu lekciju - ako te neko maltretira, upozori samo jednom. Ako se ponovi, nemoj da ga udaris, uhvati ga i mlati ga, sve dok ne počne da plače i dok vas vaspitačica ne rastavi. A onda njoj reci MAMA mi je rekla da ovako uradim i da pozovete nju, ako nešto niste razumeli. Rekla sam mu i da ce taj decak pokusati opet, i jeste, ali ovog puta sa posledicama. Od tada su dobri drugari. Vec 6. godinu u istoj učionici. Ne ponosim se time,naprotiv. Ali,šest godina sam se borila da ga rodim, bdela nočima i danima, vaspitavala, učila, pričala. Imam dobro dete i ne dam da ga iko teroriše. Tačka

  • Lucifer

    29. septembar 2022 | 18:46

    Kad drugačije ne mozes onda odgovori nasiljem...

  • Mrmot

    29. septembar 2022 | 17:31

    Nisam od onih sto vracaju istom merom ali u ovim slucajevima apsolutno podrzavam. Niko drugi nece zastititi decu, skole se prave da ne vide, zakon stiti nasilnike... pa kako drugacije???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA