≫ 

Onoga ko je presudio Zlati lično bih istukao tom istom motkom: Gradonačelnik Smederevske Palanke o ubistvu psa

 ≫ 

Nadležni su po hitnom postupku pokrenuli istragu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sava
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    14. oktobar 2022 | 19:41

    Mrzim ljude i zelim im sve najgore, sve lose sto cine nek im se duplo vrati

  • Mihailo

    14. oktobar 2022 | 19:37

    Gradonacelnik ne može da presuđuje, postoje ustanove nadležne za to. Moraju se utvrditi činjenice a sud donosi presudu. Čovek ubije čoveka motkom ali ga niko ne ubije već mu sude. Šta ako je coveka napala ta Zlata, a gradonacelnik bi da ubije. Faktički, nema razlike između ubice psa i gradonacelnika, s tim što bi ubistvo motkom ljudskog bića bilo valjda veći zlocin. Ne branim ovog što je ubio psa ali gradonacelnik ne može da priča takve gluposti. Po meni morao bi biti smenjen za takvu retoriku a i zbog nerešenog pitanja pasa lutalica, ne, bolje je da gradonacelnik ubija građane, tako psi neće, osim nega, da ujedu nikoga. I samo jos ovo,kad su u pitanju psi. Mog komšiju je isti pas napao i ujeo DVA PUTA. Čovek sad kuda god da pođe, u prodavnicu ili grad, nosi debelu krivu motku i preti da će mu polomiti sve četiri ako ga napadne, šta bi ste vi gradonacelnice uradili, pustili bi ste da vas ujede. Inače ovog psa, lutalica štiti policajac i njegova zena, koji ga hrane i vode sa sobom u kolima kud god da pođe,inace ne drže ga u stanu sasvim slobodno bez korpe seta po gradu dok nekad ne napadne dete ili bilo koga. Policajac i njegova žena reči će da sa psom nemaju ništa i da nije njihov. Do kada ćemo strepeti na ulicama od pasa lutalica. Čeka ćemo da neko ubije psa, a onda dušebrižni ljubitelji pasa će tog nekog optužiti za zločin, ne smeš ženu, dete, majku, prijatelja da pustiš van same, nego uzmeš motku pa ih Ispratis. Sutra osvanes na mrežama pod naslovom. OTAC, MOTKOM TERA DETE U ŠKOLU. Možda je rešenje da decu vodimo na povodcu sa kacigom a pse pustimo da slobodno šetaju po gradu.

  • Lija

    14. oktobar 2022 | 18:56

    Ljudi su tesko zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA