≫ 

Pripadnici specijalne policije maltretirali srpskog mladića u Zubinom Potoku

Tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama

  • 12
Jarinje - granični prelaz, policija, KIM, Foto: ATA Images

Pripadnici specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N.T koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama, saznaje Kosovo onlajn.

Do incidenta je došlo na skretanju prema Lučkoj reci, kada su pripadnici specijalne jedinice zaustavili vozilo kojim je N. T. upravljao.

Tri pripadnika specijalne jedinice su, navodno, tokom pretresa tražili od mladića da se okrene prema automobilu i da raširi ruke i noge, što je on učinio, a nakon toga su ga više puta udarili po nogama, a jedan od njih i nekoliko puta u glavu.

Portparol Kosovske policije za sever Kosova Branislav Radović za da može samo da potvrdi da je jedno lice podnelo žalbu Policijskom inspektoratu Kosova.

- U ovom trenutku vam na osnovu podataka koje imam mogu samo potvrditi da se lice N.T. žalilo Policijskom inspektoratu Kosova, zbog torture i maltretiranja koje su prema njegovim navodima nad njim izvršili pripadnici specijalne jedinice u opštini Zubin Potok - rekao je Radović, koji je napomenuo da nema više detalja o ovom slučaju i da će javnost o ovome biti obaveštena kada budu prikupljeni podaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мики 011

    19. oktobar 2022 | 16:43

    Oooooo Шиптари не би био у вашој кожи када крене наплата свега што радите.

  • Kinez

    19. oktobar 2022 | 17:17

    Naša policija je zauzeta maltretiranjem građana u N. Sadu, pa ne može na Kosovo...

  • Гаргамел

    19. oktobar 2022 | 16:56

    Шта је ту чудно ... па карактерна особина шиптара је да ударају на слабије, на ненаоружане, из мрака, у групи на појединце ( што је овде случај) ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA