≫ 

Direktor bolnice u Ćupriji oglasio se za Telegraf o slučaju mladića preminulog nakon kolonoskopije

Mladić iz Svilajnca koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije

  • 12
Marko Stojanović Foto: Facebook

U Opštoj bolnici Ćuprija, povodom komplikacija tokom kolonoskopije i, nažalost, tragične smrti pacijenta M.S., započet je inspekcijski nadzor od strane inspektora Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva zdravlja, kaže za Telegraf.rs vd direktora bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

Podsetimo, tridesetogodišnji mladić iz Svilajnca koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije.

- Trenutno očekujemo dalje naloge Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva zdravlja - dodaje Gajić.

Mladić je u ponedeljak u Opštoj bolnici u Ćupriji podvrgnut kolonoskopskom pregledu, a zbog nastalih komplikacija, prebačen je u Klinički centar u Kragujevcu, a potom i u UKC Srbije.

Mediji su izveštavali, pozivajući se na članove njegove porodice, da je mladiću tokom kolonoskopije u Ćupriji probušeno tanko i debelo crevo. Porodica navodi i da je osim creva imao i oštećenja jednjaka i plućnog krila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. novembar 2022 | 11:09

    A koji će moj da rade te inspekcijske službe kada se zna ko je radio taj zahvat. Sada će najmanje mesec dana da se smišljaju "olakšavajuće okolnosti" umesto da osoba koja je to uradila bude uhapšena pa onda na sudu traži "olakšavajuće okolnosti".

  • Ubistvo

    1. novembar 2022 | 11:38

    Ubise decka,probusili tanko i debelo crevo,ostetili plucno krilo...sve cega su se dohvatili su mu izbusili. Kao da nisu radili skolovani i strucni ljudi vec nestrucna lica. Jel su to rezultati kupljenih diploma? Narode KO NAS LECI?????

  • Qwert

    1. novembar 2022 | 10:59

    A ostavka....nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA