Radovi na kući devojčice koju je oteo Malčanski berberin privode se kraju: Imaće konačno svoju sobu i kupatilo

Prema rečima, gradonačelnice, nijednog trenutka bilo dileme da li će Grad pomoći ovoj porodici, već na koji način će pomoći

  • 0
Suvi Dol Devojčica Mačvanski berberin kuća Foto: Telegraf/D.K.

Radovi na kući porodice petnaestogodišnje devojčica iz Suvog Dola koju je pre tri i po godine oteo Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, privode se kraju, najavljeno je na današnjoj sednici Gradskog veća. U dograđenih 40 kvadrata stambenog prostora ova porodica će se useliti za nedelju, najviše dve, a devojčica će konačno imati svoju sobu i kupatilo.

Prema rečima, gradonačelnice, nijednog trenutka bilo dileme da li će Grad pomoći ovoj porodici, već na koji način će pomoći. Ona je podsetila da im je bio ponuđen stan koji su odbili, ali da su se opredelili za rekonstrukciju kuće, prenosi portal Niške vesti.

- Sve je to vrlo malo za njenu budućnost, mirniji i stabilniji život u poređenju sa onim što je devojčica preživela - rekla je zamenica gradonačelnice Dušica Davidović.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "Malčanski berberin"oteo je tada dvanaestogodišnju devojčicu na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra 2019. godine, a devojčica je pronađena u selu Pasjača posle desetotodnevne potere.

Jovanović je uhapšen 5. januara na seskom groblju u rodnoj Malči i osuđen na doživotnu robiju. U KPZ Požarevac je preminuo, prema nalazima obdukcije, prirodnom smrću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA