Trudnica sa detetom u rukama izbačena iz suda u Subotici? "Uhvatio me za nadlakticu, fizički me izgurao"

Državna službenica J. J. u razgovoru za Telegraf.rs objašnjava da je u osmom mesecu trudnoće došla sa dvoipogodišnjim sinom u zgradu suda i da joj nije dozvoljeno da stupi u zgradu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kata
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stiven Segal

    11. novembar 2022 | 00:28

    Radio sam taj posao u mnogim javnim preduzecima,ustanovama. Ni sam neznam koliko puta,kada sam video slican slucaj,ukoliko sam utvrdio da se zena sa malim detetom nece dugo zadrzati unutar objekta,naravno uz njenu molbu pricuvao dete dok nije obavila sto je trebalo! Ukoliko je bila trudnica,ljudima u redu sam rekao da ima pravo da ide preko reda,sto je i zakonom predvidjeno,kao i tesko obolele osobe bez pratnje. Da se vratim na temu,nakon toga nije mi bilo tesko da pricuvam dete ispred objekta,bilo ono u kolicima ili bez. Zbog tih 10ak minuta niko mi nije zamerio niti ista prebacio,cak sta vise izazvalo je salu i odobravanje. Ovaj lav se ocigledno uziveo u ulogu ,jer pise mu securiti na ledjima. Blamira se nepotrebno,al ajd nek mu bude. Shvatice ukoliko je u godinama da ima malo dete i zenu mu neko iz objekta ukloni na ovaj nacin!

  • Nemam reci

    10. novembar 2022 | 13:56

    Ajde bre, zivotinje su zasticenije nego ljudi(ok, treba da budu svi zasticeni, a ne pojedinci). Ne sme buba maru da ubijes, ni slucajno, jer ti sledi kazna, a izivljavanje nad slabijim osobama, trudnicama, zenama, decom, bolesnima, a za to je nikakva kazna. Je l pratite vesti u zadnjih nekoliko meseci? Sve vise zena i dece su zrtve nasilja, sto porodicnog, sto vrsnjackog. I o kojim zakonima vi pricate, o zakonu gde pise da ne moze da udje maloletno dete u sud, a gde je zakon kad je u pitanju nasilje, ubistvo i ostalo??!!? Sam ce covek svoju vrstu da istrebi.

  • SVM

    10. novembar 2022 | 10:47

    Kada sam pročitala naslov malo sam se zgrozila. Ali realno,ako to piše,a piše na ulazu,mora se ispoštovati. Jeste da ona ne ide sa malim detetom u sudnicu,ali je ipak sud,a i postoji ta mogućnost da dobije tu dozvolu da uđe sa detetom. Ne bih ni ja ostavila malo dete kod portira ali bih otišla kada mi radi baka servis. Ali isto tako,taj portir,ako je to istina,nikako nije smeo da ima kontakt ni u kom slučaju sa trudnicom koja pritom vodi i malo dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA