≫ 

Prijem grada u čast Milice, devojčice od samo 15 godina, koja je jednoj baki spasila život

Pokazala je hrabrost i spremnost da nesebično pruži pomoć

  • 0

Grad Sombor upriličio je prijem za petnaestogodišnju Milicu Nađ, devojčicu koja je spasila život svojoj sugrađanki, pre nekoliko dana.

- U znak zahvalnosti što je pokazala hrabrost i spremnost da svojoj sugrađanki, koja se našla u životno ugroženoj situaciji, nesebično pruži prvu pomoć, gradonačelnik je danas upriličio prijem za Milicu Nađ - navodi se u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Град Сомбор (@grad_sombor_)
Podsetimo, devojčica je kao i svaki drugi dan krenula u školu sa svojom majkom. Njih dve su bile zajedno u automobilu kada su na trotoaru ugledale staricu koja je ležala bez svesti. Tinejdžerka nije gubila nijedan momenat, već je impulsivno istrčala iz vozila i započela proces reanimacije koji je na kraju bio razlog zbog kog je nesrećna žena preživela, ispričala je njena mama Jasmina za Telegraf.rs.

Milica je inače volonterka Crvenog krsta i to nepunih godinu dana. Do sada nije imala priliku da pruži reanimaciju nikome osim lutki na vežbama.

Sve detalje hrabrog poduhvata Miličinog poduhvata možete da pročitate na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA