≫ 

Pao prvi sneg na dve planine u Srbiji: Prizori su fenomenalni, deca već uživaju u pahuljama

Prizori sa Kopaonika mnoge će obradovati

  • 0

Produženi vikend su mnogi poželeli da iskoriste kako bi pobegli iz gradova u lepši, čistiji vazduh, a jutros ih je na jednom takvom mestu - probudio prvi sneg! Kopaonik je zabeleo, a deca se uveliko igraju na snežnom pokrivaču, javljaju nam čitaoci. Sneg je pao i na Staroj planini.

U celoj Srbiji tokom jutra najavljeno je oblačno vreme, u centralnoj, južnoj i jugozapadnoj Srbiji, kao i ponegde u Bačkoj i Sremu, kiša, dok će na visokim planinama kratkotrajno padati i slab sneg - navedeno je u saopštenju RHMZ.

Posle podne se očekuje postepeno razvedravanje i to najpre u košavskom području usled pojačanja jugoistočnog vetra.

U Beogradu pre podne pretežno oblačno, posle podne postepeno razvedravanje uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 6 do 8, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Sutra i u ponedeljak pretežno sunčano i malo toplije.

Po kotlinama, dolinama reka i na visoravnima zapadne i južne Srbije magla ili niska oblačnost koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U ponedeljak uveče i tokom noći u jugozapadnim i zapadnim, a u utorak i u ostalim predelima promenljivo oblačno mestimicno sa kratkotrajnom kišom.

Zatim do 19. novembra pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama sa snegom, uz postepeni pad temperature posebno od četvrtka.

Pogledajte fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA