≫ 

Ako pobedimo, biće praznik u školi: Direktor koji je skratio časove zbog meča Srbija-Brazil je poznati sudija

Dejan Nedić nam je otkrio i zbog koje još utakmice postoji mogućnost da skrati časove

  • 31
Dejan Nedić Foto: Nikola Tomić

Poznati sudijski analitičar i direktor Druge Ekonomske škole Dejan Nedić, koji je zbog večerašnje utakmice naše reprezentacije sa Brazilom na Mundijalu skratio časove, kaže za Telegraf.rs da je bolje da skrati časove nego da deca dobiju neopravdani zbog bežanja, a razlog za to je patriotski.

"Mi radimo do 20:05. Na veliki zahtev mojih momaka i devojaka, skratio sam da radimo do 18.30sati i  da omogućimo da ovu utakmicu svi gledaju. Deca bolje da gledaju nego da beže",  kaže Nedić za Telegraf.rs.

Na pitanje da li će za svaku utakmicu da skraćuje časove kaže da neće, ali, ipak, izdvaja one za koje bi to učinio.

"Neću skratiti sigurno ako ne bude značajna. A, skratiću ako bude sa Švajcarskom značajna. Prvo moramo patriotizam da budemo. Neću da im damo neopravdani jer beže zato što hoće da gledaju patriotsku utakmicu. Zato im ja to omogućujem. Nikada nisam skratio nastavu zbog drugih zahteva ali zbog sporta ću uvek da skratim. Mi smo sportska nacija. Samo da pobedimo večeras", kaže Nedić.

Časovi u ovoj školi biće skraćeni u ponedeljak, ali ne samo zbog utakmice koju igramo sa Kamerunom koja se igra u 11 časova, već zato što škola ima bitno Nastavničko veće koje nam je Nedić dokumentovao i papirom.

"Između smena imamo važno nastavničko veće, i zato sam skratio nastavu", rekao je Nedić.

E, kad već razgovaramo sa njim, pitamo ga i za prognozu za večeras.

"Moja prognoza je pobeda. Ako pobedimo sutra u školi ima da bude praznik. Onda ćemo da pravimo novi film neće biti "Montevideo", nego "Katar i Doha". Sve ide po planu, samo da nam Mitrović i Kostić zaigraju", rekao je Nedić za Telegraf.rs.

Podsetimo, časovi u Drugoj Ekonomskoj školi u Beogradu danas je skraćena, a razlog je istorijska utakmica naše reprezentacije na Mundijalu. Časovi su skraćeni danas na po pola sata drugoj smeni, a s obzirom na to da igramo i u ponedeljak 28. novembra, skraćeni su i jednoj i drugog smeni.

"Zbog velike istorijske utkamice naše reprezentacije na Mundijalu sa Brazilom, koja se igra u 20 časova, a da bismo mogli mi da gledamo utakmicu na miru, skratićemo nastavu u četvrtak posle podne", navodi se u obaveštenju direktora Dejana Nedaića, koji je inače sudijski analitičar.

Časovi danas počinju u 14 časova, trajaće po pola sata a sedmi čas završiće se tačno u 18.20.

U ponedeljak nastava u prvoj smeni počinje u 7 časova, a šesti čas biće završen u 10.35 sati. Druga smena startuje u 15 časova, i po satnici koja je navedena, sedmi čas biće završen u 19.20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    24. novembar 2022 | 14:36

    Bravo,direktore Nediću.To je pravi direktor.A ne da bezveze beže sa časova deca.

  • Maja

    24. novembar 2022 | 15:37

    Poštovanje za prof.Nedića, uvek je bio na prvom mestu dobar čovek. Bila mi je čast da mi bude profesor.

  • Majka

    24. novembar 2022 | 14:57

    Carrr!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA