≫ 

Majka pretučenog osnovca iz Novog Sada: "Oborili su ga i šutirali, najviše udaraca je primio u glavu"

Njegova majka izjavila je da su šestorica iz te grupe srednjoškolci, a jedan je trinaestogodišnjak, koji sa napadnutim dečakom ide u razred

  • 7
Dečak, nasilje, deca FOTO: Shutterstock

Majka dečaka koji je pretučen u Novom Sadu u ponedeljak na putu od škole do kuće, saopštila je da je njenog sina napala grupa od sedam mladića.

Naime, učenik sedmog razreda napadnut je kada se vraćao iz OŠ "Ivan Gundulić" u kojoj pohađa sedmi razred.

Njegova majka izjavila je da su šestorica iz te grupe srednjoškolci, a jedan je trinaestogodišnjak, koji sa napadnutim dečakom ide u razred, prenose Novosti.

Prema njenim rečima, sina su joj oborili na zemlju i šutirali su ga, a najviše udaraca je zadobio u glavu, i da jer u Hitnoj pomoći ustanovljeno da ima lakše povrede glave i da se trenutno nalazi na kućnom lečenju.

Video: Otac dečaka koga su tukli ogorčen: Škola je zataškavala problem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlocko

    25. novembar 2022 | 18:54

    Ovo je vec kriminal. Klinci su se uvek tukli, ali da drugar iz razreda dovede stariju rulju da pregazi klinca je van pameti.

  • Minja

    25. novembar 2022 | 19:38

    Deca nam moraju biti kažnjavana i spremna da snose posledice svog ponašanja. Ovo je strašno.

  • Dosta bre

    25. novembar 2022 | 20:59

    Dosta vise pisanja.Policija i Min prosvetebi Min za omladinu da svaki dan budu na terenu i da delikvente vode u popravne domove i ispusuju iz redovnih skola i salju u specijalne.Drzava da smesta obezbedi nekoliko poravnih domova i specijalnih skola za ove delikvente.Njihovi roditelji da po sili zakona plate odstetu zrtvama oduzimanjem od zarade ili imovine putem izvrsitelja a ako nemaju u zatvor.Za tri meseca to moze da se uradi.Bez izuzetaka i bez dugih postupaka. Uradis nasilje jednom odmah ti sleduje ispis, popravni dom a tvojim roditeljima novcana kazna i plus isplata telesne odstete zrtvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA