≫ 

Vrbas juri pantera, između Nove Varoši i Čajetine viđen medved: Sreo ga par na putu vraćajući se sa slavlja

Medvedi su se u ovom kraj odomaćili

  • 6

Na lokalnom putu koji spaja sela Ljubiš i Bela Reka, na samoj granici opština Nova Varoš i Čajetina, sinoć je medved iznenadio supružnike Duković kada su se jedan sat iza ponoći vraćali sa porodičnog slavlja.

"Vraćali smo se sinoć kući jedan sat iza ponoći, i sasvim slučajno smo primetili životinju na putu. Sneg je pomalo provejavao a prvo smo iz daljine u prvi mah mislili da je kuče ili lisica, ali kada smo se približili videli smo da je mali medved",  objašnjavaju Dukovići neobičan susret sa zverkom za tutinpress.rs.

Medvedi su se u ovom kraju, gotovo odomaćili. Pre godinu i po u selu Negbina je mečka seljaku iz hambara izvukla džak kukuruza, a zatim se slična situacija dogodila u Jasenovu.

Proteklog leta jedna meštanka Negbine zatekla tri mečića na pašnjaku u blizini kuće gde svakodnevno napasa stoku. Gorštacima često prave štetu gde iz štala i torova izvlače sitnu stoku, koja je ljudima u vrletima planine jedini izvor prihoda.

Video: Pojavio se novi snimak životinje, meštani Feketića u strahu: Crni panter ponovo viđen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blek Stena

    28. novembar 2022 | 09:04

    Ovde videli pantera, onde videli medveda, samo jos niko nije video ekonomskog tigra. Pocinjem da sumnjam da je izmisljen.

  • Dr

    28. novembar 2022 | 08:56

    Medo traži pantera, panter javi se,panter javi se... Panter pao, panter pao

  • Вук

    28. novembar 2022 | 09:14

    Наравно да је пантер измишљен, само ко и зашто пласира те небулозе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA