≫ 

Rekao je da se više nećemo videti i otišao da se obesi: Otac dečaka iz Trstenika kroz suze za Telegraf.rs

Otac za Telegraf.rs kaže da mu je pre nego što se njegov sin udaljio iz kuće, rekao da ne može da izdrži taj pritisak

  • 99
Nasilje, Tehnička škola, Trstenik muškarac Foto-montaža: Nikola Anđić, Pixabay

Maloletni učenik Tehničke škole u Trsteniku N. Ž. (17), koji je izmakao stolicu svojoj profesorki engleskog jezika, noćas je pokušao da digne ruku na sebe. Kako za Telegraf.rs kaže njegov otac Vladan, njegov sin je pokušao da izvrši vešanjem, a prethodno mu je rekao da više ne može da izdrži pritisak. 

Otac je o svemu obavestio policiju. Vidno potresen i kroz suze, otac otkriva detalje agonije koju je sinoć preživeo

"Sedeli smo i gledali televizor, on je video neku fotografiju gde stoji kako će da ih kazne nešto preteće je bilo. Tada mi je dete briznulo u plač, bacio telefon i krenuo je da trči, tu ima neki jarak on je preskočio i otišao. Samo se okrenuo i rekao mi: "Više se ne vidimo, ja ne mogu ovaj pritisak da izdržim", počinje otac Vladan za Telegraf.rs.

Policija i Hitna pomoć izašle su na teren na vreme.

"Moje dete je otrčalo, ja sam brzo zvao sve i javio da nešto nije u redu. Moje dete se leči kod neuropsihijatra i jako je miran i povučen, jer na njega dosta utiče okolina. On je, kada je preleteo tu livadu, obesio sebe konopcem za drvo. Policajac koji je došao na uviđaj, odsekao je kanap koji mu je bio oko vrata" priča otac i jeca.

Kako navodi, stanje njegovog sina još nije poznato.

"Bio sam u bolnici, tražio sam da prekinu sve terapije i da mi daju moje dete. On je maloletan, ja sam mu staratelj. Tada je bolnica pozvala policiju i izbacili su me, a pre toga nisu ništa hteli da mi kažu. Video sam da ga sa kragnom voze u kolici. Ne znam da li mi je dete mrtvo ili živo, jer ne daje znake života. On je još uvek u bolnici, a ja ne znam gde se nalazim. Samo da on bude dobro", priča nam.

Dodaje da su oni već imali tragediju i da su jedva ostali živi, a da je dečak ostao bez majke: 

"On je dete koje je malo povučeno. Njemu je majka poginula svi smo imali saobraćajku. Jedva smo živi ostali, još su nam i struju ugasili."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 152345

    4. decembar 2022 | 14:42

    A da li profesor koji je izvrgnut ruglu može da izdrži pritisak? Ima li taj profesor porodicu, prijatelje, roditelje koji gledaju njegovo iživljavanje nad osobom na radnom mestu? Ne znam nisam siguran da mogu da imam bilo kakvu empatiju prema ovom momku. Sve je to mnogooo tužno! 😔

  • Bole

    4. decembar 2022 | 14:55

    Baš zato što je izgubio majku, treba da poštuje tudje majke!

  • Jedna baka

    4. decembar 2022 | 15:49

    I moj unuk je izgubio majku u 19 toj godini a ja ćerku ali mu ovako nešto ne bih oprostila. Ako nema svoju majku treba tuđu da poštuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA