≫ 

Karić priredio unuku rođendansko iznenađenje: "Kada imate ovako veliku porodicu proslave su česte"

Otkrio je i šta sve intereseuje njegovog Lazara

  • 0
Bogoljub i Milanka Karic Foto: ATA Images

Bogoljub Karić i njegova supruga priredili su rođendansko izneđanje unuku Lazaru koji je juče napunio 13 godina. Tim povodom Karić je na Instagram stranici napisao da se njih dvoje uvek trude da svakom članu porodice pokažu koliko su važni.

"Lazaru, našem unuku je danas 13-ti rođendan. 13 godina bezbrižnog detinjstva, pažnje i ljubavi od svojih roditelja i svih nas . Iskreno ne mogu da verujem da je tako brzo prošlo 13 godina od kada se rodio. Za njega je to veoma važan datum, jer postaje stariji, ozbiljniji u odnosu na mlađu braću i sestre, a posebno se razlikuje svojim interesovanjima i željama", piše Karić.

Njegovi roditelji, naša ćerka Neda i zet Dejan, mnogo polažu na pravilno vaspitanje i obrazivanje svoje dece, napominje on.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric)

"Interesuju ga sve, tehnologija, jezici, odličan je đak, voli ribolov, plivanje, druženje i sve što njegove drugare zanima. Na rođendanskoj proslavi je sa braćom, sestrama, drugarima i nama, njegovim roditeljima, bakom i dekom, uživao u iznenađenju koje smo mu priredili.

"Kada imate ovako veliku porodicu proslave su česte, a mi se trudimo da svakom od njih pružimo istu pažnju i pokažemo ljubav. Da se niko od njih ne oseti manje vreden i voljen. Gde god da se moja Mara i ja nalazimo uvek smo spremni da im ulepšamo slavlje i pokažemo koliko su nam važni. Dragi naš Lazare želimo ti samo sreću i radost u životu! Na mnogaja ljeta...

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA