≫ 

Starac trešten pijan vozio bicikl kroz Paraćin, pa završio na trežnjenju

Vozač je zadržan i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava

  • 1
Biciklista, alkohol, rakija, pijanica Foto-ilustracija: pixabay.com, Telegraf

Saobraćajna policija zaustavila je ove nedelje u Paraćinu jednog biciklistu i, nakon alko testa, isključila ga iz saobraćaja. Zbog vožnje sa čak 2,11 promila sledi mu prekršajna prijava.

Pripadnici jagodinske saobraćajne policije ukupno su isključili iz saobraćaja 3. decembra dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog vozača koji je vozio pod dejstvom narkotika.

Patrola je u Paraćinu zaustavila sedamdesetšestogodišnjeg biciklistu koji je vozio sa 2,11 promila alkohola u organizmu.

U Ćupriji je zaustavljen dvadesetjednogodišnji vozač "bmv" koji se nije zaustavio na znak "stop" na raskrsnici i za kojeg je testiranjem utvrđeno da ima 1,83 promila alkohola u organizmu. Takođe, vozio je bez nadzora u vozilu, iako poseduje probnu vozačku dozvolu.

Saobraćajna policija je u Svilajncu isključila iz saobraćaja tridesetdvogodišnjeg vozača "forda" jer je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Video: Stali nasred ulice i ne daju kolima da prođu: Dvojica pijanih momaka remete saobraćaj na Dušanovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA