Priroda u dobrom društvu: Hotel Nomad na Bjelašnici otvorio vrata prvim gostima

Uz samu skijašku stazu na Bjelašnici novi wellness & spa hotel simboličnog naziva – Nomad, ovih dana dočekao je prve goste

  • 2
Hotel Nomad Foto: Promo/Hotel Nomad/Edvin Kalić

Članovi Adižes biznis kluba, njih 80, iz celog regiona boravili su u jedinstvenom planinskom ambijentu bh. olimpijske lepotice gde su spojili ugodno sa korisnim. Naime, trodnevna radionica kluba održana je u hotelu Nomad, a obzirom na blizinu grada gosti su imali priliku uživati i u mnogim sadržajima koje nudi Sarajevo.

Hotel Nomad Foto: Promo/ Hotel Nomad/Edvin Kalić/Adižes biznis klub

Boris Popović, vlasnik kompanije Alarm Automatika iz Rijeke prvi put boravi na Bjelašnici. Navodi da mu je bilo dovoljno samo par dana da ga ova planina oduševi, kao i boravak u hotelu Nomad.

-Kao poslovnom čoveku važno mi je spojiti ugodno s korisnim. Razgovarati o biznisu, poslovnim ciljevima, planovima, sledećim koracima bilo je jednostavnije u ovako opuštajućem okruženju. Impresionirala me i činjenica da nam je do Sarajeva trebalo samo dvadesetak minuta vožnje, a sam grad je pun kulturno-istorijskih znamenitosti. Sigurno ću opet doći, ali ovaj put sa svojom porodicom.

Kada je u pitanju samo uređenje hotela, Mesud Ljuhar, direktor hotela, je rekao:

-Spojiti ugodno s korisnim imperativ je onih koji znaju šta žele u modernom svetu. Ideja vodilja bila je učiniti Bjelašnicu poželjnom destinacijom tokom cele godine, te napraviti mesto koje će inspirisati ljude da vreme provode u zdravom okruženju. Ova, po svemu posebna planina, zaslužuje dobro osmišljen i stručno projektovan objekat, sa raznovrsnim sadržajima za moderne nomade svih generacija. Udoban smeštaj u atraktivnom ambijentu, direktni izlaz na ski stazu, wellness&spa, gastro pub, restoran i konferencijski prostor samo su neki od njih.

Hotel Nomad Foto: Promo/ Hotel Nomad/Edvin Kalić

U hotelu Nomad, ništa nije prepušteno slučaju. Svaki, pa i najmanji detalj, uključujući i njegov naziv, pažljivo je osmišljen, a to je potvrdila i Ana Kentera, izvršna direktorka kompanije Alter modus iz Podgorice.

-Bilo da ste sa porodicom ili prijateljima hotel Nomad je prava mera aktivnog odmora ili jednostavno, kutak za opuštanje, uživanje i prepuštanja svim izazovima hedonizma. Sobe su perfektne. Hrana savršena. Osoblje odlično. Atraktivan ambijent uz direktni izlaz na ski stazu. Hotel za svaku preporuku - kazala je.

Jedan od gostiju ovog vikenda bio je i Davor Krezić, vlasnik kompanije Alfatherm iz Mostara, koji kaže da punog srca preporučuje hotel Nomad.

-Ako živite u Bosni i Hercegovini kao ja, imate jedinstvenu priliku približiti se njenim lepotama, a ima ih više nego što mislite. Jedno baš tako lepo mesto koje sam upravo otkrio je hotel Nomad na Bjelašnici gde sam proveo tri fantastična dana. Da biste došli do ovog čarobnog mesta ne treba vam pasoš niti mnogo vremena, a nudi sve što moderni nomadi žele: prirodu u dobrom društvu – rekao nam je Davor.

Hotel Nomad Foto: Promo/ Hotel Nomad/Edvin Kalić

Danijela Vojnić Purčar iz Lion group iz Subotice uz osmeh kaže da se ovih dana osećala kao da živi unutar najlepšeg Pinterest kataloga.

-Ovo je perfektno mesto za sve one koji vole planinu, dobro skijanje i veličanstvenu prirodu. Veliki bonus je činjenica da je Sarajevo u blizini, pa smo uživali u njegovim čarima. Što se mog boravka tiče, sa odličnom ekipom, raznovrsnim sadržajima i prelepom prirodom, ovo putovanje ostaje zapisano masnim slovima u mom dnevniku. Hvala hotelu Nomad i klubu Adižes na savršenom iskustvu.

Hotel u svom sastavu ima 51 dizajniranu hotelsku sobu, a tu je i celi niz profesionalnih usluga, koje će uveliko poboljšati kvalitet boravka na planini. Priliku za rad i profesionalni razvoj u hotelu Nomad je dobilo oko 60 zaposlenika.

Iz Uprave hotela ističu da posebnu pažnju posvećuju održivom poslovanju i zaštiti životne sredine pa su odlučili da u ime svakog gosta zasade po jednu sadnicu kako bi sačuvali lepotu i obogatili šumski fond Bjelašnice. Ove godine cena dnevne ski karte na Bjelašnici za decu iznosi 28 KM (14 EUR), za odrasle 42 KM (21 EUR).

Rezervacije se mogu izvršiti putem emaila: info@hotelnomad.ba ili pozivom na telefon: +387 33 49 10 10. Za više informacija o hotelu posetite: www.hotelnomad.ba.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    9. decembar 2022 | 09:53

    Svi na olimpijske terene, gurmanluke i lepo druzenje.

  • LJUBITELJ SKIJANJA

    9. decembar 2022 | 12:36

    Mesud je ljudina, retkost je videti takve direktore hotela!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA