≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 10. decembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
Naslovne strane Prelistavanje najnovije Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 10. decembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Ispovest oca koji tvrdi da mu je dete zlostavljano u školi u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    10. decembar 2022 | 02:07

    Pa ako vec moram da trpim, trpecu... jescu samo kukuruzni hleb, proju, kacamak, poparu, kopriva corbu, krompir i klin corbu ali im necu zaboraviti i oprostiti Hercegovinu, Kozaru, Oluju, proterane stotine hiljade ljudi, jame, stratista, ubijene, proterane sa Kosmeta i oteto Kosovo i Metohiju, bombardovanu i spaljenu prelepu Srbiju, bombardovanje vozova, kasetne bombe, osiromaseni uranijum, bombardovane i ubijene Srbe i decu koji su bili u svojim kucama spavali ili se krili od kolateralne stete i Milosrdnog andjela (jebo ih on), mlade zivote koji su dali zivote braneci svoju jedinu domovinu (rezervnu nemamo) koju imamo na Pastriku, Kosarama od 19 svetskih sila, braneci ono sto su im ponosni i cestiti srpski nepismeni seljaci, domacini, omladina i ratnici branili i ostavili kroz krvlju pisanom istorijom. Zato necu i ne zelim u EU i NATO, zato mi je lakse da trpim i osecam se covekom nego da pljunem i zgazim na svoje, nase, pretke koji su casno nosili svoje breme istorije, na ponosne srpske zene i majke koje su radjale po 7-8 deteta svesne da ce morati da daju bar 4 voro drzavi da bi mi imali ovo parce svoje domovine. Na sve te majke koje su ispracale muzeve i decu da odbrane svoja ognjista i cekaju koliko njih ce im se zivo vratiti da sa njima ponovo podizu svoja krnja domacinstva, na njihov bol, patnju i prolivene suze. Hvala im za sve i slava im ! Eto zasto ne zelim EU i zlocinacki NATO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA