≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 10. decembar 2022. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gradjanin

    10. decembar 2022 | 02:07

    Pa ako vec moram da trpim, trpecu... jescu samo kukuruzni hleb, proju, kacamak, poparu, kopriva corbu, krompir i klin corbu ali im necu zaboraviti i oprostiti Hercegovinu, Kozaru, Oluju, proterane stotine hiljade ljudi, jame, stratista, ubijene, proterane sa Kosmeta i oteto Kosovo i Metohiju, bombardovanu i spaljenu prelepu Srbiju, bombardovanje vozova, kasetne bombe, osiromaseni uranijum, bombardovane i ubijene Srbe i decu koji su bili u svojim kucama spavali ili se krili od kolateralne stete i Milosrdnog andjela (jebo ih on), mlade zivote koji su dali zivote braneci svoju jedinu domovinu (rezervnu nemamo) koju imamo na Pastriku, Kosarama od 19 svetskih sila, braneci ono sto su im ponosni i cestiti srpski nepismeni seljaci, domacini, omladina i ratnici branili i ostavili kroz krvlju pisanom istorijom. Zato necu i ne zelim u EU i NATO, zato mi je lakse da trpim i osecam se covekom nego da pljunem i zgazim na svoje, nase, pretke koji su casno nosili svoje breme istorije, na ponosne srpske zene i majke koje su radjale po 7-8 deteta svesne da ce morati da daju bar 4 voro drzavi da bi mi imali ovo parce svoje domovine. Na sve te majke koje su ispracale muzeve i decu da odbrane svoja ognjista i cekaju koliko njih ce im se zivo vratiti da sa njima ponovo podizu svoja krnja domacinstva, na njihov bol, patnju i prolivene suze. Hvala im za sve i slava im ! Eto zasto ne zelim EU i zlocinacki NATO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA