≫ 

Danas Dan žalosti u Novom Pazaru zbog pogibije devojčice (15)

Melisa Zećović je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u novopazarskom naselju Mur

  • 1
Novi Pazar Foto: Marko Jovanović

Gradsko veće Novog Pazara proglasilo je utorak, 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Z., devojčice koja je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur.

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili su 17-godišnjaka iz ovog grada zbog sumnje da je jutros automobilom udario 15-godišnju devojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula, prenosi Tanjug.

Uhapšen je i S. Ć. (58) iz ovog grada, jer je nakon nesreće vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Pazar.

Maloletnik se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a S. Ć. za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    13. decembar 2022 | 08:12

    Nekoma stvaeno odgovaraju ovako male kazne,da bi mogao da mulja sa mitom,ovakve stvari ne bi trebalo da prolaze ispod dvadesetak godina,pa kad nekoliko njih bude osudjeno,deugacije bi se razmisljalo. Da,i trajno oduzimanje dozvole,obavezno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA