≫ 

Ilinke nema već 3 dana, svaki sekund je bitan: Volonteri sa policijom "češljaju" oko Priboja, pretražen i Lim

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici

  • 1
Ilinka i Dalibor Dujović Foto: Facebook/Priboj Online/Dalibor Dujovic

Potraga za nestalom Ilinkom D. kojoj se svaki trag gubi u ponedeljak, u popodnevnim časovima, nastavljena je i u sredu.

Prema rečima njenog oca Dalibora Dujovića, veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kao i vatrogasaca spasilaca iz Priboja i Prijepolja od ranog jutra pretražuje teren a u pomoć su pritekli i građani Priboja.

Obzirom da potraga traje već treći dan, svaki minut je bitan, stoga Ilinkin otac apeluje na građane da mu se pridruže u što većem broju kako bi pronašao svoju ćerku.

"Sinoć smo tragali do 19 časova. Policija i vatrogasci spasioci iz Priboja i Prijepolja pretraživali su teren niz Lim do ušća. Potraga je jutros nastavljena. Prema informacijama koje su mi dostupne, jedan deo policije i vatrogasaca je na Biću. Takođe, okupili su se i građani kojima ovom prilikom želim da se zahvalim ali i da apelujem da nam se pridruže u što većem broju. Treći dan je nema, svaki sekund je bitan, zato molim sve ljude koji mogu da mi pomognu da pronađem svoju ćerku", ističe Dalibor Dujović otac.

Inače, Ilinka je poslednji put viđena u ponedeljak oko 16 časova na stazi zdravlja u starom delu Priboja.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    14. decembar 2022 | 12:08

    Zašto MUP ne da pse tragače? Kada su u pitanju nestale osobe, ovo bi trebalo da je prva stvar, jedan pas tragač vredi više od 500 ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA