≫ 

"Mogla je da zaradi 200 evra": Devojčica Milena svoju dugu kosu odsekla da bi drugoj deci vratila osmeh

Milena je za kosu mogla da dobije 150-200 evra

  • 1
Milena Đurčić, doniranje kose Foto: Salon lepote Mina 1

Devojčica Milena Đurčić (12) odlučila se na nesvakidašnji korak kada je svoju dugu i lepu kosu ošišala na paž i to samo iz jednog razloga - da bi pomogla deci oboleloj od raka.

Kako je ispričala za Telegraf.rs, preduga kosa joj je pre svega predstavljala veliki problem. Češljanje pred školu bilo je mučno, a devojčica nije mogla da smisli bolju opciju već da kosu donira udruženju "Uvek sa decom". Tako, odlučila je da se ošiša, a frizerka joj uslugu nije naplatila.

- Htela sam da se ošišam jer sam imala jako dugu kosu, bila mi je velika obaveza. Dugo sam razmišljala o tome šta mogu da uradim sa tako dugom kosom, pa sam pitala mamu da li možemo da je doniramo deci oboleloj od raka, jer je njima trenutno potrebnija nego meni. Mislila sam da je to bolja opcija nego da je prodamo - navela je Milena.

Kako kaže njena majka, za ovu dužinu kose dobila bi između 150 i 200 evra, ali devojčica je insistirala na tome da je pokloni i odrekne se skupljeg novogodišnjeg poklona.

- Ja sam jako ponosna mama. Za tu dužinu kose mogla je da dobije 150-200 evra i da kupi sebi i sestri šta god želi za Novu godinu, ali je rekla neće. Htela je isključivo da pokloni deci kojoj je potrebno - navodi njena majka Marija.

Ipak, Milena kaže da ju je estetska promena iznenadila i dodaje da je odušvljena novom frizurom, a posebno je zadovoljna što je ovim malim gestom za nju učinila nešto veliko za one kojima je pomoć potrebna.

Video: Obišli smo Emira, dečaka koji je rasplakao Balkan: Rekao je vojim meso, ali je bio toplo obučen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ružica Olah

    21. decembar 2022 | 04:17

    Bravo 👏👏👏 Svaka čast devojko tu si pokazala svoju veličinu a bogami bravo i za roditelje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA