"Bože sačuvaj, zabolela me je glava": Novogodišnja dekoracija u Rumi šokirala, stavili svetiljke oko umrlica

Novogodišnja rasveta izazvala je bujicu komentara

  • 2

Novogodišnja dekoracija uveliko je postavljena širom Srbije, a slike iz Rume brzinom svetlosti proširile su se društvenim mrežama iz bizarnog razloga. 

Naime, kako se vidi na fotografijama objavljenim na Tviteru, lampicama je okićeno drvo koje služi kao oglasna tabla za postavljanje umrlica. Građani su u komentarima ispod objave izrazili nezadovoljstvo ovom pojavom, a kako tvrde ista situacija desila se prošle godine i u Somboru.

"Odmah me je zabolela glava, nisu normalni", "Daleko bilo...", "Katastrofa", samo su neki od komentara.

Međutim, pojedini korisnici ove društvene mreže tvrde  da je ovaj grad veoma ukusno okićen, kao i da im je dosta stalnih kritika.

- Umrlice se u Rumi i pored za to predviđenih panoa kače po drveću. Inače Ruma je veoma ukusno okićena. Snimiću pa postaviti. Tvit je tips, da budemo antiprotivni. Već mi je dosadila ova kritika po svaku cenu - navodi jedan od građana.

Video: Labudovi iz Rume svake godine na svet donesu oko sedam naslednika: Lenka i Đole ponovo roditelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    21. decembar 2022 | 17:57

    Postoji mesto gde treba da se kače umrlice, a to svakako nije drvo. Javne obavestajne ili oglasne table su namenjene za to i table u crkvenom dvoristu.

  • Duka Srbin Tenja

    20. decembar 2022 | 05:12

    Šta je ovo??? Sa jedne strane narod se poziva na štednju, A ovamo država troši struju za gluposti. Kome to treba. Kada je neki grad svojim dekoracijama privukao turiste. Samo blamaza za pranje velikih para koje se slivaju u privatne džepove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA