≫ 

"Nastavnik je, pre svega, prijatelj učeniku": Održan protest podrške suspendovanom profesoru Joci Ubici

 ≫ 

Suspendovani profesor matematike Jovan Knežević zahvalio je svima koji su došli da ga podrže i naveo da protest ne doživlja kao borbu za svoj status, već kao borbu za status prosvete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maya
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maya

    22. decembar 2022 | 12:03

    Пита ме баба ,каква су то деца, где си дете уписала међу те незналице,хохштаплере, мафијаше....Е моја бако, направише то од дивне деце (упараво просветари из Форума, разни њихови коментатори ), која за разлику од нас и нашег времена немају ни нормално одрастање, немају времена за дружење јер је школство такво данас. У гимназијама плус 3 додатна предмета које ми нисмо имали, градиво обимније него наше...И за узврат, уместо похвале добијају осуде! И ја сам имала престроге професоре у Гимназији, на факултету...У основној најбоља математичарка у то време, као у гимназији , знала је једна од њих да вређа, почупа за косу....Ћутало се, али нас је научила. Али, постојале су све оцене а не само јединице! По свима вама, овај наставник је једини способан да пренесе знање јер је строг и 80% ученика има јединице! Па извините, али уколико вам Јован никада није предавао јер сте ишли у друге школе, у Београду или другим градовима, онда ви појма немате математику!!! Зато ћутите, забијте се у мишје рупе јер нисте адекватни да коментаришете! Порука за наставника, да је знање из математике пресудно за успех у иностранству многи би одавно били тамо! Е мој наставниче, у животу правила нема а слажем се да је знање моћ...Али, не постоји само ЕТФ,математички... И још нешто. 60% ове деце не купује плату својим знањем, већ неповратну карту за неке лепше, безбедније земље где се ,ако ништа друго, барем живи достојанствено.А нарочито после бруке ових просветара који нам директно вређају мозгове!!!

  • Vladan

    21. decembar 2022 | 23:42

    Treba da se pozovu ucenici koji kod nastavnika Jovana imaju 4 ili 5,ako ima takve dece. Da ih pitamo za misljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA