≫ 

Važno obaveštenje policije za sve vozače u Srbiji

Apelujemo na sve vozače da po magli koriste kratka svetla i svetla za maglu, kao i da uključe sve pokazivače pravca na vozilu

  • 1
magla, vožnja, saobraćaj Foto: Unsplash

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, apeluju na sve učesnike u saobraćaju da zbog guste magle koja se očekuje narednih dana u većem delu Srbije, povećaju opreznost i smanje brzinu kretanja vozila, kako bi se očuvalo što povoljnije stanje bezbednosti saobraćaja i izbegle najteže posledice.

Takođe, apelujemo na sve vozače da po magli koriste kratka svetla i svetla za maglu, kao i da uključe sve pokazivače pravca na vozilu.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova vidljivim prisustvom preventivno će delovati na svim najvažnijim putnim pravcima, kako bi se smanjila mogućnost da dođe do saobraćajnih nezgoda.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    27. decembar 2022 | 17:19

    Pre bih obavestio ljude o Jarinju i Brnjaku nego o magli,valjda se magla vidi nismo ćoravi, a da se sada doli malo usmeri situacija a ne samo na kažnjavanje sopstvenih gradjana dole pa zaustavljaj šargarepom, čisto da vidite kako to izgleda, lako je na Topc.Zvezdi, Senjaku, Sajmu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA