≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 5. januar 2023. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 8
, naslovne strane, naslovnice, naslovna strana novina novine naslovnica Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak 5. januar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: "Ubio je naše dete, a dobio samo nanogicu": Roditelji nastradale Nikoline očajni zbog pravosuđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    4. januar 2023 | 21:12

    SVE DOK AMERI I NATO VODE RAT U UKRAJINI PROTIV RUSIJE I DOK PLANIRAJU RAT SA KINOM NA TAJVANU RAT SRBIJA NIJE IZBEGLA KAO NI OSTATAK SVETA !!! SRBIJA MORA BITI SPREMNA OVE GODINE ZA NOVI BALKANSKI RAT !!!

  • Narod

    4. januar 2023 | 21:07

    Madjarsku granicu sa Srbijom cuvaju lovci na migrante, a ko cuva nasu granicu?

  • Carica Sveta

    4. januar 2023 | 23:46

    Predsednik Srbije mora da razume koliko su ljubomorni oni u Prištini na napredak Srbije i celokupnog srpskog naroda. Opopzicione stranke u Beogradu i njihovi mediji spremni su na sitne pakosti, ali pravo zlo dolazi i uvek je dolazilo sa albanske strane. Pravo, nepatvoreno zlo. Podržavam bolje odnose sa Hrvatskom, jer to je dobro. I jedni i drugi izgubili smo mnogo stanovništva, što je i popis pokazao. Uz privrednu saradnju, mladi će ostajati u svojim zemljama. Republika Srpska ima pravo da slavi svoj dan, jer on ne remeti apsolutno ništa. I postalo je zaista odvratno to preganjanje svake godine oko toga. Nije posao stranaca da određuju jednom narodu kog će sveca da slavi kao svoj dan. Kao što nije normalno da se patrijarhu srpskom zabrani odlazak u sedište SPC, u Pećku Patrijaršiju za Božić. Pa od koga mi očekujemo da vrati zemlju Visokim Dečanima. Od palikuća. Zamolila bih predsednika jednu stvar. Da ne obraća pažnju na lupetanja opozicije oko litijuma. Jer litijum jeste otrov. Hvala Bogu pa imamo druge rudne resurse. Mi moramo da proizvedemo što više kvalitetne hrane, da uložimo osim u infrastrukturu i velike javne radove i energetiku i u selo. U poljoprivredu i stočarstvo. Da sačuvamo vodne resurse. Kao da niko ne primećuje da je godina u Evropi započela sušom. Iskreno, mene to vrlo zabrinjava. Ceo eko sistem lako može da kolabira. A to nije dobra vest. Kao što smo mi deo ekonomskog lanca, tako je i svaka prirodna celina deo šireg lanca, koji znači život. Sačuvajmo život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA