≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 5. januar 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Carica Sveta
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovan

    04. januar 2023 | 23:48

    A vest udarna da se razveli neka i neki Otasevic..Pa nemoguce da ne znate JOVANA I Otasevic ljudiiii, kraj braka .auuuuu

  • Carica Sveta

    04. januar 2023 | 23:46

    Predsednik Srbije mora da razume koliko su ljubomorni oni u Prištini na napredak Srbije i celokupnog srpskog naroda. Opopzicione stranke u Beogradu i njihovi mediji spremni su na sitne pakosti, ali pravo zlo dolazi i uvek je dolazilo sa albanske strane. Pravo, nepatvoreno zlo. Podržavam bolje odnose sa Hrvatskom, jer to je dobro. I jedni i drugi izgubili smo mnogo stanovništva, što je i popis pokazao. Uz privrednu saradnju, mladi će ostajati u svojim zemljama. Republika Srpska ima pravo da slavi svoj dan, jer on ne remeti apsolutno ništa. I postalo je zaista odvratno to preganjanje svake godine oko toga. Nije posao stranaca da određuju jednom narodu kog će sveca da slavi kao svoj dan. Kao što nije normalno da se patrijarhu srpskom zabrani odlazak u sedište SPC, u Pećku Patrijaršiju za Božić. Pa od koga mi očekujemo da vrati zemlju Visokim Dečanima. Od palikuća. Zamolila bih predsednika jednu stvar. Da ne obraća pažnju na lupetanja opozicije oko litijuma. Jer litijum jeste otrov. Hvala Bogu pa imamo druge rudne resurse. Mi moramo da proizvedemo što više kvalitetne hrane, da uložimo osim u infrastrukturu i velike javne radove i energetiku i u selo. U poljoprivredu i stočarstvo. Da sačuvamo vodne resurse. Kao da niko ne primećuje da je godina u Evropi započela sušom. Iskreno, mene to vrlo zabrinjava. Ceo eko sistem lako može da kolabira. A to nije dobra vest. Kao što smo mi deo ekonomskog lanca, tako je i svaka prirodna celina deo šireg lanca, koji znači život. Sačuvajmo život

  • Alex 06

    04. januar 2023 | 23:43

    Nole ti si GOAT , svidjalo se to Amerima ili ne , oni tu nista ne mogu da promene..a i “by the way”, teško i da te bilo ko i stigne ..bar za 100 god..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA