≫ 

NASLOVNE STRANE PRAZNIČNIH IZDANJA: Prelistavanje štampe za 6. i 7. januar 2023. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak 6. januar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Očevidac tragedije na Kosmaju: "Vlada je bio živ, ali sam čuo da mu nema spasa"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    5. januar 2023 | 22:22

    Mir Božji. Hristos se rodi. Želim svima mir i radost. I porodično i uopšte. Ali, moraćemo svi da se potrudimo da budemo bolji ljudi. Inače ćemo izgubiti šansu da opstanemo kao civilizacija, kao vrsta. Uništićemo živi svet, prirodu oko sebe. Potrebno je mnogo truda da se vrati mir, da se očuvaju lepi međuljudski odnosi, da vlada pravednost u svakom društvu. Ali to je trud koji se isplati. To dugujemo sebi, našoj deci, Hristu. I iskreno se nadam sada kada svi vide koliko je naša planeta ugrožena, jedino mesto života u kosmosu, da će se potruditi kako bi se bolje razumeli.

  • Gradjanin

    6. januar 2023 | 07:52

    Svim pravoslavnim vernicim zelim od Boga srecan i blagosloven Badnji dan

  • Njihov Streptomicin

    5. januar 2023 | 23:14

    Ja želim samo da porucim monstrumskim maloletnicima koji mi svaki dan iz sve snage lupaju na vrata kako bi me isprovocirali da ih bijem da Cu im stati na put, ali sudskim putem. Ne, necu tražiti srpsku pravdu, necu ih tuziti mašina, necu ni Strazburu. Lično Cu ih tužiti makar uzeo korejsko državljanstvo Severnoj korejskom sudu. Tamo ću traziti pravdu makar me to koštalo života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA