≫ 

Tragedija potresa Srbiju: Jovana se porodila u Šapcu, Dejan kroz suze za Telegraf o užasu koji je usledio

 ≫ 

Šapčanin izneo najbolniju porodičnu priču navodeći da takav slučaj ne sme da se ponovi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandra

    20. januar 2023 | 19:25

    Jako loše iskustvo sam imala 2016 godine u Šabačkom porodilištu pukom srećom smo i dete i ja ostali živi porodjaj je bio carski rez prilikom čega mi je zaboravljena Gaza koju sam sama izvadila 42 dan od porodjaja sva sreća sto mi je doktor ZORAN NIKOLIC IZ LOZNICE PREPISAO VAGINALETE I ANTIBIOTIK sve pohvale za NJEGA SVIMA GA PREPORUČUJEM on mi je spasao ŽIVOT jer sam sama izbacila gazu sva sreća sto je ostala u materici da je u stomaku umrla bih da naglasim da me je 3 doktora pregledali niko video nije a život mog deteta je spasao doktor ZIVKO pedijatar koji je jedini video da se moje dete nagutalo plodove vode i to tek kada je čovek dosao u smenu do tada je proslo dan ili dva da niko nije primetio ništa UŽAS BABICA JASMINA JONCEV JE IZVRSNA BABICA INSTRUMENTARKE SUPER ŽENE SAMO STO IH LEKARI JAKO OMALOVAZAVAJUUUU STO JE SRAMOTA KAO U MOM SLUČAJU STO JE MOLILA LEKARA DA ME NE ZATVARA DA FALI 4 GAZA PO REDU ALI NAŽALOST BIO JE SIGURAN U SEBE 🥲🥲🥲🥲Saučešće porodici JEVREMOVIC SRAMOTA DA MAME TREBA DA IDU SA STRAHOM I STRESOM U PORODILIŠTE UŽAS

  • Sanja

    15. januar 2023 | 18:35

    Svim buducim majkama iskreno savetujem da svoj zivot i zivot svog deteta ne prepustaju slucaju i doktorima vec da same odrede sve uslove porodjaja. Majke treba da veruju samo sebi, nazalost doktorima i babicama nikako. Za novac sve moze da se dobije, a to je mala cena kada se desi ovako nesto..

  • Maja

    15. januar 2023 | 14:12

    Ovo je pretesko za roditelje i porodicu.I sama sam 2002 dozivela istu sudbinu u 28 god zivota u niškom porodilištu.Jedino sto mogu da pozelim majci da ima snagu i izdrzi ovu tragediju jer njoj je najteze,i istraje u borbi za potomstvo kao sto sam i ja nakog takve sudbine dobila dvoje zlatne dece.Moja druga cerka je danas Miss Evrope.Život je surov.Nekima od nas dodeli najvecu tugu pa najvecu radost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA