≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 23. januar 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Carica Sveta

    22. januar 2023 | 22:25

    I još nešto. S obzirom da NR Kina striktno poštuje međunarodno pravo, najbolje bi bilo da ta zemlja da bezbednosne garancije Ukrajini. Svako uplitanje NATO značilo bi Treći svetski rat. Osim toga, KFOR nije obezbedio sigurnost srpskom stanovništvu u mandatu UN na KiM. Pogrom 2004 je najbolji primer za to, ali i svakodnevni ekscesi. Zato bih ukrajinskom narodu i rukovodstvu preporučila da ih Kina obezbeđuje.

  • Carica Sveta

    22. januar 2023 | 21:53

    Sudski proces u Hagu protiv zločina tzv OVK ništa ne može da ugrozi. Međunarodna policija samo mora da uhvati i kazni počinioce, jer će to odvesti i do naručilaca pljačke. Zato što će i oni biti procesuirani zbog pokušaja oostrukcije, kao što je to bilo u prvom slučaju kompromitovanja materijala i svedoka. I tada sam pružila ogromnu podrškuspecijalnom tužilaštvu, zbog svedoka, žrtava i pravde. Meni nisu jasni oni koji ne mare za žrtve gnusnih ratnih zločina koje je počinila tzv OVK. Kakav je mozak tih ljudi. To je kao kada bi neko navijao za Koza Nostru. Ili bilo koju mafijašku ili terorističku grupu. Kao da navija za naciste. A ne za žrtve nacizma. Pa zato je svet i došao dokle je došao. I Čomski je rekao ono što ja poručujem već izvesno vreme. Ništa novo za mene. Bojim se samo da kada se svi ljudi osveste i shvate šta se dešava, biće kasno. Zato ore svega svi nosiici funkcija moraju da poštuju međunarodno javno pravo, sva međunarodna pravila utvrđena kinvencijama, da prekinu neprijateljstva, a vlade koje suradile protiv svojih institucija, društva,demokratskih pravila,protiv prirode da podnesu ostavke. To je minimum . I početak za ozdravljenje i novi put. Jer izazovi su pre svega sa klimatskim ekstremima i socijalnim pitanjima, ogromni. Uz nestašice hrane, neplodnost zemljišta, nestašice pijaće vode, ekstremnu seču šuma, emisiju CO2 itd. Ne može niko da živi na Titaniku, a da glumi da pravi Nojevu barku.

  • Xy

    22. januar 2023 | 21:12

    Bolje i vukovi nego vaše hijene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA