≫ 

Tokom vikenda niz saobraćajnih nezgoda u Zrenjaninu: Povređene tri osobe, šteta više od pola miliona dinara

Od ukupno 33 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je četiri vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 promila alkohola u organizmu. Takođe iz saobraćaja je isključeno dva vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i dva vozila zbog tehničke neispravnosti

  • 0
Udes, saobraćajna nesreća, ilustracija

Saobraćajna nesreća/ Foto: Pixabay

U Zrenjaninu su se proteklog vikenda dogodile tri saobraćajne nezgode, od toga dve sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama tri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 520.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, kao i neustupanja prvenstva prolaza. Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 33 učesnika u saobraćaju i izdato je 134 prekršajna naloga, piše portal I love Zrenjanin.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od toga 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, dva vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i sedam vozača zbog ostalih razloga.

Od ukupno 33 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je četiri vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 promila alkohola u organizmu. Takođe iz saobraćaja je isključeno dva vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice i dva vozila zbog tehničke neispravnosti.

Video: Poginuo motociklista na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA